Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Har du hamstra i dag?

Har du hamstra i dag?

  • Ja
    6 stemmer
  • Nei
    104 stemmer
  • Hvorfor skulle jeg det?
    24 stemmer
#1

Musemus sa for siden:

Ja, har du det? Og hva, i tilfelle?

Liten poll kommer.


#2

Musemus sa for siden:

Jeg må innrømme at vi kjøpte brus og Farris i dag til konfirmasjonen om få uker. :sparke:


#3

løve70 sa for siden:

Nei, men jeg var litt frista til å hamstre litt Cola Zero :knegg:


#4

Floksa sa for siden:

Hadde vi hatt oppkomming konfirmasjon ville jeg nok handla i dag ja. Men det har vi ikke. Kjøpte en «pakke» (er det 12 tro?) med øl før helga så vi er trygge i mange uker :knegg:


#5

kamp sa for siden:

Ikke vert på butikken og kommer emg ikke til butikken før fredag.


#6

Syrinx sa for siden:

Eg hadde nok også sikra meg om vi hadde konfirmasjon rundt neste sving. Det har vi ikkje før om ein treårs-sving, så eg har berre handla som vanleg for å få middag på bordet denne veka.

Grunna null planlegging så har eg vore innom butikk tre gongar i dag. Det har vore fullt i alle hyller og ingen handlekurvar som bar preg av hamstring. (I den grad eg heftar meg med å sjå kva andre trillar rundt på i butikken.)


#7

Fintdethei! sa for siden:

Var på butikken, men hamstret ingenting. Hadde jeg hatt en konfirmasjon om et par uker, hadde jeg helt sikkert handlet inn en del brus.
Den store Rema-butikken jeg var innom i ettermiddag, bar overhodet ikke preg av at hamstrere hadde vært innom.


#8

Kaija sa for siden:

Nei. Jeg har handlet når dethar vært tilbud tidligere i år, og nå har jeg alt jeg trenger av dagligvarer.


#9

Palmen sa for siden:

Har ikke vært på butikken i dag.


#10

Dali sa for siden:

Nei. Vi får enten drikke saft eller kjøre til Sverige om de går tom for brus før konfirmasjon. :lol:


#11

liefje sa for siden:

Nei. Ikke avhengig av hverken øl eller brus


#12

trøtt sa for siden:

Ikke hamstret, men kjøpt inn litt alkoholfri øl og frus/brus til konfirmasjonen vi skal ha i mai. Vurderer å kjøpe inn mer cola zero, men tror vi har så vi klarer oss noen uker.:flau:


#13

ingling sa for siden:

Nei, vi har ikke hamstret. Mulig mannen kjøpte et par ekstra Farris-flasker, men det kjøper vi ofte mye av uansett. Ellers skal vi vel klare oss med vann, selv om vi akkurat fikk beskjed om at det må kokes i noen dager. :nemlig: Hørte en del på jobb snakke om å hamstre øl i dag, men tipper det var mest fleip. :humre:


#14

meisje sa for siden:

Nei, mat preppingen gjorde jeg i mars. Vi kan klare oss lenge med å kun kjøpe grønnsaker.


#15

Blondie sa for siden:

Nei, har ikke bært i butikken og har ingen planer om det heller.

Vi har konfirmasjon i begynnelsen av mai, det blir vann og saft hvis det blir vanskelig å oppdrive brus. Sånn er det bare.


#16

Tjorven sa for siden:

Nei. Jeg kjøpte faktisk ikke en eneste cola zero. Selv om jeg er i tvil om jeg vil bo sammen med mannen min hvis han blir cola-løs i lang tid.


#17

Musemus sa for siden:

Jeg kjøpte bare fire brus og fire Farris, altså. For oss var det hamstring, men for andre kan det jo være en vanlig handel. :o


#18

vixen sa for siden:

Jeg har ikke vært på butikk idag,men kanskje rett og slett jeg burde handle drikke til konfirmasjonen 13.mai i morgen? Jeg må uansett handle i morgen for kjøleskapet var litt sørgelig.


#19

GinaK sa for siden:

Jeg glemte det på vei hjem men mannen kjøpte 4pk cola og 4pk zero. Da har vi brus to helger fremover .


#20

Drømmedama sa for siden:

Nei, har ikke tenkt på det. Men har jo konfirmasjon om under tre uker, så kanskje jeg burde kjøpe inn brus ihvertfall.


#21

frukt sa for siden:

Nei, jeg klarer meg fint uten brus, dessuten har jeg Sodastream. Men jeg pleier ikke å hamstre heller i slike situasjoner.


#22

Anne C sa for siden:

Jeg kjøpte litt brus, men det skulle jeg gjort uansett.


#23

Malama sa for siden:

Nja.

Eller ja.

72 liter pepsi.
Litt dobbelt opp sine der var kryss i kommunikasjonen om hvem som kjøper inn 3 stk 8 pk 1,5 liter pepsi til 99 kr til konfirmasjonen om tre uker.

At jeg skulle ha tre var pla lagt utfra reklameavisen. At både jeg og pappa kjøpte dem var mer utilsiktet. At jeg kunne ha brus i bilen, mens de kjøpte kjøttdeig og reker, var sånn jeg trodde det var.

Så ja, jeg har vel faktisk kjøpt 12 og kjøttdeig også på tilbud. Til å lage karbonader/kjøttkaker til koldtbordet. Rekene er også til det koldtbordet. Allerede før påske kjøpte jeg mange pakker kaffi på tilbud på europris. Vi skal ha konfirmasjon med 40-50 gjester (vel, nei, 5 av dem er oss selv) om knappe tre uker så der må handles inn litt mat og drikke utover det vi spiser og drikker i det daglige.

Ellers handlet jeg bare 2*1,75 liter helmelk og 2 liter laktosefri lettmelk, litt joghurt og middag til to dager. Så har vi mao sånn ca melk og brød og middag til og med onsdag.


#24

frukt sa for siden:

Jeg har forøvrig tre store flasker med brus som jeg har fått på Spar. Kanskje jeg kan tjene gode penger på de hvis streiken varer en stund? :knegg:


#25

safran sa for siden:

Nei, har ikke hamstret. Jeg har lite til overs for hamstring, for det betyr at færre får varer.


#26

Musemus sa for siden:

Enig! Men vi kjøper sjelden brus ellers, så dette får være vår kvote i år. :nemlig:


#27

Luftslottet sa for siden:

Vi hadde allerede fylt frysere og skap da streiken kom. :knegg:

:hamster:


#28

polarjenta sa for siden:

Nei, ingen hamstring her. Vi skal ha en fest for han som ikke vil konfirmeres, men det er ikke før i juni og da satser jeg på at streiken er over.


#29

Bluen sa for siden:

Har ikke tenkt på konfirmasjonen. Kjøpte et par ekstra flasker Farris. Og i kveld fikk vi beskjed om at vi må koke vannet i dagesvis, så det var jo god timing. :gal:


#30

007 sa for siden:

Nei, vi klarer oss greit uten både brus og øl. Men jeg skjønner godt at de som skal ha konfirmasjon i nær fremtid har handlet inn.


#31

Bluen sa for siden:

Nja?? :knegg: Det der er jo nesten at årsforbruk av brus for oss. Heldigvis tror jeg deler av slekta drikker nesten enda mindre brus, så vi overlever nok konfirmasjonen.


#32

Karamell sa for siden:

Tja, 6 1,5 liter med Cola i en pakke, dog ikke til meg selv. Jeg har sagt at de skal holde til 6 helger. :knegg: Kjøpte også tre små Stratos til en sønn. :knegg:


#33

gnuri sa for siden:

Nei- tanken har ikke slått meg


#34

My sa for siden:

Nei, vi har ingen planlagte selskapeligheter det må kjøpes inn til, så her ser jeg ingen grunn til å handle inn noe ekstra. Vi har bare godt av å ha mindre tilgang på brus, snacks og godteri en periode.


#35

Milfrid sa for siden:

Nope. Dør ikke om jeg må klare meg uten verken øl eller brus kjenner jeg. Og hamstring er idiotisk. Det er jo mye derfor de går tom for ting, fordi folk kjøper uendelig mer enn det de trenger.



#37

Retz sa for siden:

Nei, jeg liker verken øl eller brus så lett å avstå fra hamstring.


#38

Sissel sa for siden:

Jeg kjøpte 2 4 pk. med Pepsi Max i går. Vi var tomme, og det er ikke uvanlig at jeg kjøper 2 slike pakker i slengen, men det er mulig jeg ikke hadde gjort det i går dersom det ikke hadde vært så mye snakk om hamstring.


#39

Røverdatter sa for siden:

Nei. Vi klarer oss uten brus og øl. Jeg har oftest en del brus i kjelleren, så det går nok noen uker før vi er tomme. Ingen her drikker brus daglig. Ser at det rammer flere produsenter på fredag, og jeg får fnatt av folk som hamstrer. Hvis alle kjøper det de trenger så går dette helt fint, men enkelte må jo tydeligvis tømme hyllene så fort det er en sjanse for at noe går tomt.


#40

Malama sa for siden:

Var bare meningen å kjøpe halvparten. Også drikkes det bok 2-3 flasker i uka her. Ikke bare pepsi da. 1-2 med pepsi.

Stor andel pepsi - drikkere i konfirmasjonen.

Men ja, det er i overkant. Absolutt. Ikke helt bevisst at det ble så mye da. Og 3 pk føltes ikke som hamstring. To til konf og en til husbruk. (uansett bare ei flaske hjemme så jeg skulle kjøpe mer til helga)

Og ikke motivert av streiken, men av obs sitt tilbud.

Følger ikke 12 pk kjøttdeig heller var hamstring. Det er jo direkte planlagt brukt til konfirmasjonen og måtte kjøpes i løpet av et par uker så når det kom på tilbud, så.


#41

Madicken sa for siden:

Nei, men jeg rasker muligens med meg litt ekstra øl når jeg handler på fredag (dersom det fremdeles er øl igjen i hyllene :knegg:), siden vi skal ha grillfest neste helg.


#42

Neket sa for siden:

Nei, men jeg var frista til å kjøpe et par pakker cola zero. Gjorde det ikke. Har en pågående diskusjon med mannen om det er innafor eller ikke å dra til Sverige hvis det blir tomt. :knegg:


#43

Myria sa for siden:

Nei, jeg synes hamstring er usolidarisk så det gjør jeg ikke. Jeg er ikke bekymret for brusmangel på konfirmasjonen om fire uker og tror ikke streiken varer så lenge.


#44

Chablis sa for siden:

Nei, har ikke vært i butikk. Hadde vi hatt konfirmasjon snart så hadde jeg kjøpt brus.


#45

Blånn sa for siden:

Nei, men hadde vi hatt for eksempel konfirmasjon eller noe hadde jeg trolig handlet inn til det relativt kjapt.


#46

tink sa for siden:

Tja... Fikk fingeren ut og kjøpte brus og boblevann til konfirmasjon om to uker. Tror det skal holde til konfen + litt til. Var kampanje på cola zero, så jeg kjøpte en ekstra 6 pk i forhold til hva jeg ville gjort uten.


#47

veobra sa for siden:

Nei. Vi har konfirmasjon om fire uker. Enten er det over innen den tid eller vi finner noe annet enn brus å drikke. Det er helt uproblematisk for oss. Jeg tror mange uansett foretrekker eplemost eller bobler laget på egen maskin.


#48

Frk_Fryd sa for siden:

Vi skal ha en fest til helga, så handlet inn øl til den tidligere i uka vs senere. Jeg vil ikke kalle det hamstring, da vi hadde handlet inn til den festen uansett.


#49

Malama sa for siden:

Men jeg stemmer "ja" da siden det er sånn enighet om at dobbelt opp med konf innkjøp er unødvendig :) det er lønnsomt da, kampanjetilbud på fremtiden av obs avisen med max tre pr kunde er jo greit å utnytte for en sunnmøring. Av varer som det altså uansett blir brukt opp innen der går ut på dato, vel og merke. Jeg kjøper ikke alt som er på tilbud :)


#50

Hondacrv sa for siden:

Jada, haha. To poser potetgull og ett brett pepsimax. Men er det hamstring? Me har brus for to månader og potetgull for fire veker framover no.


#51

Elisabet sa for siden:

Kjøpte 12 cola zero til eldste tulla, dvs. kjøpte 2 storpakker isteden for 1 som jeg skulle ha. Det får holde. Vi har vann i springen om det skulle gå tomt for annen brus/farris etterhvert. Potetgull handlet jeg mye på tilbud på fredag som jeg pleier 1 gang i måneden, så det får holde så lenge det holder. Og vi har haugevis av påskegodt igjen. Alle overlever og selv om noen ting blir tomt for enkelte ting, så tenker jeg at det finnes sikkert noe alternativer. Men hadde helt sikkert handlet inn ekstra om man skulle hatt noe selskap/konfirmasjon. Vi får heller ta en tur med svenskebåten om det går tomt for øl i butikken etterhvert. Men noen typer går det sikkert å få tak i allikevel. Mannen er ikke så kresen på det.


#52

Malama sa for siden:

Øl har vi sikkert fortsatt fra den pakken mannen kjøpt til sommeren i fjor. Vi kvitter oss som regel med resten når han kjøper nye en gang i året, så der er ikke forbruket så stort. Det er Pepsi max han stort sett drikker. Men der går det unna en del.

Men hmm, skulle vi hatt noe potetgull og andre alte greier til etter kakene i konf, tro? Minnes jeg en konf vi var i med kremmerhus med popcorn som var meget populært på kakebordet, hmm, ja, kanskje jeg må handel litt salt også... (reelt anser jeg ikke det som hamstring, det er 2,5 uker til konfirmasjonen, det heter å handle inn. Det er på tide å få i hus en del greier til en slik dag)


#53

millact sa for siden:

Handlet noe i går, men ikke brus, chips, øl eller is, bare noe middagsgreier. Vi klarer oss uten å hamstre.


#54

Toffskij sa for siden:

Nei, men siden jeg skal utenlandspendle mens dette står på, vurderer jeg svartebørsvirksomhet. :nemlig:


#55

safran sa for siden:

Er det ikke innafor?


#56

Strå sa for siden:

Nå lo jeg godt. Takk.

Selv har jeg ikke hamstret mer enn vanlig, dvs vi har en del matvaregreier som burde holde en stund. Noe kjøtt og (mye) is i fryseren. Dette skal nok gå bra lenge.


#57

Floksa sa for siden:

Is? Kan det gå tomt for is?!?!


#58

frukt sa for siden:

Håper det for da kan jeg få solgt all isen jeg har i fryseren som ikke blir spist. :knegg:



#60

Kula sa for siden:

Nei, ingen hamstring her.


#61

Skilpadda sa for siden:

Nei, det er ikke noe jeg tror det er krise om vi ikke får tak i. Vi drikker ikke brus og lite øl og har ingen planer som går i vasken om det er noe vi ikke får kjøpt.



#63

Neket sa for siden:

Han mener det er maks dust å være så avhengig av cola zero. :knegg: Han har jo et poeng. Men jeg kan ta roadtrip alene jeg!


#64

Karamell sa for siden:

Isbilen gjallet nettopp forbi her. Jeg kjøpte ikke. :knegg:


#65

GydaG sa for siden:

Ikke mer enn jeg vanligvis gjør når man får kjøpe 3x8 Pepsi Max på obs. Hamstret vesentlig mer da Meny solgte 1,5 l eplejuice for 10,- for en stund tilbake, så vi har det vi trenger i lang tid.
Men jeg blir sannsynligvis mannevond uten Pepsi Max, så familien vet sitt eget beste og ligger unna det nå.


#66

Pøblis sa for siden:

Nope. Jeg synes det er usolidarisk å tømme hyllene for varer.

:engel_ikke:


#67

Malama sa for siden:

I dag har jeg til gjengjeld ikke hamstret noe som helst. Jeg har ikke vært på butikk engang.


#68

trøtt sa for siden:

2 pk med Pepsi Max kvalifiserer ikke som hamstring Malama.


#69

Malama sa for siden:

Helt sant, men jeg endte jo (ikke med vilje) med 6 pk da. :)



#71

jolie sa for siden:

Det gjorde jeg! Men bare fordi han på snart 16 insisterte. Det gjør han egentlig hver gang isbilen plinger forbi, og jeg gir etter et par ganger i året.


#72

Dansma sa for siden:

Kjøpte en 4pkning med Cola Uten og et brød i dag, bare fordi vi trengte det.
Hvis jeg i det hele tatt "trenger" Cola...men vi var gått tom på søndag.


#73

trøtt sa for siden:

Mente 3 pk. :duh:
Det var jo det hver av dere kjøpte.

Det var tomt for 8 pk med Pepsi Max på Meny i dag. Skulle kjøpe en til konfirmasjonen. Spiller ikke så stor rolle for meg så lenge jeg har cola zero. :knegg:


#74

Karamell sa for siden:

i dag har jeg ikke vært på butikken en gang.


#75

Malama sa for siden:

3 pk var max pr kunde, så ja, det var det vi kjøpte. Og det kommer nok greit med. Det blir drukket.

Eller så får vi selge det på svartebørs ;)


#76

trøtt sa for siden:

:knegg:


#77

Anne C sa for siden:

Jeg har nok litt mer Pepsi Max og Cola Zero enn det som er standarden her hos oss.


#78

Karamell sa for siden:

Det jeg lurer på i dag er hvorfor det virker som at det er "uten sukker-folka" som kjøper mest? Er det slik? Tenker ikke bare på forumet, men generelt også.


#79

Madicken sa for siden:

"Med sukker-folka" tør ikke stå fram av redsel for å bli sukker shamed. :nemlig:


#80

Neket sa for siden:

Jeg vil tro de selger mest uten sukker til vanlig også?


#81

Karamell sa for siden:

Ja, er det ikke noe med at Norge er det folket i verden som konsumerer mest Pepsi Max pr innbygger?



#83

Strå sa for siden:

Det er i hvert fall ikke min feil. Jeg drikker nesten aldri brus. Det er kullsyren jeg sliter med. Også med det meste av øl.


#84

-ea- sa for siden:

Jeg kan melde meg som sukkerbruskjøper :juhu:
Ordentlig, ekte Cola, ingenting er bedre enn det. Men jeg drikker med måte, har enda tre halvannenlitre igjen etter påskens "fire for 69" eller hva det var.

Mack har forresten sagt at vi trenger ikke hamstre øl, vi klarer ikke å drikke dem tom uansett :knegg: for de har produsert opp masse for sommersesongen.

Sitter rolig i stolen da.


#85

Malama sa for siden:

Jeg drikker 99% sukker-brus selv, jeg liker ikke cola/pepsi greier og er ikke glad i lettbrus, så vi har vanligvis en pepsi max og en annen hver helg.

Men mannen drikker mer pepsi gjennom uka. Og jeg må handle inn sukker-brus til konfirmasjonen også. Noe mer solo enn restene fra påske, noe sitronbrus (sprite tenker jeg) og sikkert noe mozel til maten og noe ananas og pære fra Oskar sylte, det er obligatorisk til kakene.

Sånn uten å hamstre, men likevel skaffe nok til alle og noe i rest.

Sånn ellers hamstrer jeg ikke, på butikken i dag kjøpte jeg en pakke karse - frø, for noen her i huset mener vi trenger karse på koldtbordet. Det har absolutt ingen andre jeg har vært hos hatt, men jeg er glad i karse jeg så da sår vi ny karse da, den vi hadde til påske er oppspist


#86

Musemus sa for siden:

Vi drikker lite brus, men mannen og barna drikker litt innimellom, og da kjøper de sukkerbrus. Nå kom jeg på at vi kun har sukkerbrus til konfen, vi bør nok kjøpe noe sukkerfritt også, da.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.