Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva _gjør_ de blåmeisene inni fuglekassa, egentlig?

#1

banana sa for siden:

Fuglekassa henger på ytterveggen på rommet som fungerer som hjemmekontor. To søte små blåmeiser har flyttet inn. Men nå virker det som de har totalrenovering av boligen. Når jeg sitter på hjemmekontoret hører jeg kontinuerlig hakking derfra. I allefall høres det ut som det kommer derfra. Små pauser innimellom, og på kvelden er det stille, tror jeg. Men på dagen pusser de opp og bygger om, virker det som. Vi ser at de flyr ut og inn, og i går kom den ene med mat i nebbet som den sikkert skulle gi den andre. Da tenker jeg at den andre ligger på redet. Men det høres ikke sånn ut. Hva er det egentlig de driver med der inne? :gal:


#2

Lille meg sa for siden:

Det er da opplagt? :hehey:


#3

Fluke sa for siden:

:knegg:


#4

banana sa for siden:

Ha ha, ja, jo, men innebærer det hakking som en hakkespett? :skremt:


#5

Lyppa sa for siden:

Det kan være at de jobber med å utvide hullet på kassa. Noen fugler gjør det :)


#6

Hyacinth sa for siden:

Ja, klart det! Når du har hengt opp en bolig til dem som ikke holder dagens standard, så er det klart at de må totalrenovere. Skal vedde på at toalettfasilitetene og kjøkkenutstyret er mangelvare. For ikke å snakke om soveplasser, oppvarming og lys. :nemlig: Har du tenkt på det? Hæ? HÆ?

:knegg:


#7

veobra sa for siden:

De bygger nok karnapp. Jeg har hørt at blåmeis henger igjen på 80-tallet der.


#8

banana sa for siden:

Nei, det er ikke det. Kjøttmeisene prøvde på det, prøvde å tilpasse blåmeiskassa til sin størrelse. Men kassa er laget for fugler med blåmeisstørrelse, og det har vært sånne der i flere år. De gjør noe inni kassa. Kjøttmeisene ble forøvrig kjeppjaget av de litt mindre blåmeisene.


#9

frukt sa for siden:

Kanskje de lager reir?


#10

Karamell sa for siden:

De tar inn mye strå og greier for å lage rede? Ser sånn ut Webcameraet til en jeg har sett det til på FB.


#11

Strå sa for siden:

Mnei, jeg har ikke merket at de har plukka på meg.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.