Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Ny vaskemaskin

#1

Bergensis sa for siden:

Vaskemaskina vår er ti år gamal og det byrjar bli mykje tull med den. Det ligger stadig igjen såpe i kammeret. Den lekker vatn på golvet. Den vaskar dårleg og ofte setter den igjen flekkar på tøyet som ikkje var der før vask:rolleyes:

Me trenger altså ei ny.

Reknar med det har skjedd ein viss utvikling på vaskemaskin-fronten sidan me kjøpte. Kva ei ny maskin ha av funksjonar? Anbefalingar? Er ikkje særleg interessert i å kjøpa den billigaste sorten.


#2

annemede sa for siden:

Vi kjøpte en LG maskin, det er nå en måned siden, og vi er utrolig fornøyde. Den tar 7 kg, så vi får vasket mye tøy pr gang. :ja: Hvordan vi landet på den? Vi reiste til den nærmeste forhandleren, så etter en maskin som kunne ta dyner, det var den eneste som var så stor.


#3

slaraffen sa for siden:

Kjøpte ny i sommer, og landet på Miele, siden jeg har hørt at det er kvalitetsmaskiner som varer leeenge. Veldig fornøyd, selv om ullprogrammet nesten er litt for skånsomt. Så også på LG (den var litt billigere), men kom over denne testen som gjorde at det ble miele i steden. Om testen er reell vet jeg ikke, men siden LG er ganske nye på markedet og tørketrommelen derfra skuffet litt, så ble det ikke LG denne gangen. Mielemaskinen min tar 6 kg, altså en kilo mindre enn LG.


#4

annemede sa for siden:

Vi hadde en whirlpool før, og vi og to andre har skiftet til et annet merke pga at den stoppet midt i programmet, LG-en bråker mye mindre enn whirlpoolen vi hadde.


#5

Aminta sa for siden:

Jeg er veldig glad i Miele, de varer jo for alltid omtrent, også har de et supergodt ullprogram og det er gull verdt for meg som bare bruker ubehandlet ull for da kan jeg slenge det i maskinen.


#6

malena sa for siden:

Vi kjøpte en åtte år gml Miele vaskesøyle da vi kjøpte hus for 2,5 år siden (toppmodellene den gangen). Maskinene var riktignok svært pent brukt av en gammel dame, men de fungerer altså fortsatt perfekt.
Klærne blir rene og fine, sentrifugen har 1600 omdr, og maskina har to gode ullprogram.


#7

GeekyGirrrl sa for siden:

Signerer Miele, det skal jeg og ha når jeg blir stor...

Har fortsatt drittmaskina jeg kjøpte som student... :mad: Håper den går i stykker snart... Den bruker 3 timer på vanlig 60 vask!!! Og den skyller elendig! Og på ullprogram så blir klærne fulle av gugge :blæh!: Det er en Ariston-ett-eller-annet, type pappa betaler og da-er-det-et-fett-hvor-god-den-er-bare-den-koster-lite...

På studentbyen jeg bodde hadde de Miele på vaskeriet, og bedre maskiner har jeg aldri vært borti :tilber: og de maskinene ble kjørt MYE og de var gamle, men klærne ble rene og ikke noe særlig slitt...


#8

MsM sa for siden:

Jeg er utrolig fornøyd med vår ASKO maskin!


#9

Bergensis sa for siden:

...og dei maskinene var diiigre! Kunne vaske enorme mengder klær i ein vask

Hadde dikka Henry-støvsugar også? Det var ein artig sak:jupp:

Miele er notert.

Men er det spesielle program eller funksjonar eg bør sjå etter?


#10

gullet sa for siden:

LG er en stoor produsent på det amerikanske markedet.


#11

Ma Dalton sa for siden:

Jeg holder også en knapp på Miele. For meg er det viktig at den er relativt stille (liten leilighet), og at den har mengeautomatikk. Vi kjøpte en Mielemaskin i sommer, og er veldig, veldig fornøyd med den. Både vaskeresultat og de andre tingene!



#13

mammamia sa for siden:

Veldig fornøyd med Miele. Vi har to ulike ullvaskprogram.


#14

LilleT sa for siden:

Vår Miele er ni år gammel, og har hele tiden gått flere ganger daglig. Vår forrige, en passe dyr Siemens røk motoren på etter fire år, sånn til sammelikning. Foreldrene mine har hatt sin Miele-maskin i 25 år! Jeg kan ikke se for meg at vi skal ha noe annet enn Miele neste gang heller. :niks:


#15

Michelle sa for siden:

Vi hadde vår Miele maskin i 21 år og uten reparasjoner.


#16

GeekyGirrrl sa for siden:

Hehe, nei hadde ikke sånn støvsuger, bodde i familieleilighet så vaskeriet ble bare brukt når det hopa seg opp med vask fordi min egen drittmaskin tok tre timer pr vask, sliter med den enda... Er jo sunnmøring...


#17

Frost sa for siden:

Jeg har nå min andre Miele. Ikke fordi den første gikk istykker, men fordi vi satte den i utleieleiligheten. Den gamle var vel omtrent 12 år og gikk som ei klokke.

Jeg var veldig fornøyd med min gamle maskin, men den nye elsker jeg. Den ble kjøpt inn i sommer og har skånetrommel.


#18

Hjertensfryd sa for siden:

Sjå litt på kva behov du har. Vasker du ofte, kva type kle ? Kva tørkemuligheter har du ( ved dårlige tørkemuligheter kan det vera ein fordel med god sentrifugering, for eksempel )

Me har ei LG maskin sjølv. Den tar 7 kg, noko som er ein fordel synes me. Blir ein del kle som skal vaskast her i huset. Synes ikkje maskina bruker særlig lang tid og er fornøyd med vaske resultatet.


#19

Erica sa for siden:

Vi har også LG maskin, og er ikke så fornøyd. Vi gikk fra en 8 år gammel aeg til denne maskinen, en av toppmodellene til LG. Den vasker ikke spesielt rent, særlig flekkfjerning er den dårlig på. I tillegg bruker den veldig lang tid på vasken. Vanlig 60 graders bomull-kulørtvask bruker den nesten 3 timer på. Kan sette på hurtigvask, på nesten 2 timer, men da vasker den mindre rent.

Så vi er litt skuffet over dette kjøpet.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.