Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hotell på Gardermoen, evt. ca en time unna sørover

#1

millact sa for siden:

Vi skal ut og fly i august, fra Gardermoen, kjører inn fra Sørlandet. På hjemveien lander vi litt før midnatt og trenger å sove et sted. Vi kan enten overnatte på hotell på Gardermoen evt kjøre maks en time sørover og overnatte. Tips til hotell som er OK og møter kravene? Det hadde jo vært deilig å kommet seg på veien og fått starter å kjøre litt før vi legger oss for natten, men hvor?


#2

Pelen sa for siden:

Kanskje du kan se om du finner noe på Hotwire?


#3

Minerva sa for siden:

Det er en time og 10 min fra Gardermoen til Drammen. Hva med å søke på hoteller der?


#4

millact sa for siden:

Takk for tips!


#5

Embriksmamma sa for siden:

Vi gjorde det samme i vinter og overnattet på Radisson Blu på Gardermoen. Det var deilig å bare vingle rett inn på hotellet etter landing - hotellet ligger jo rett ved flyplassen.
Vi tok tog til Kristiansand dagen etter da, så vi hadde ikke behov for å komme oss på veien (så mitt tips er kanskje ikke særlig nyttig heller :knegg: ).


#6

Lhi-My sa for siden:

Med såpass sen ankomst, ville jeg overnattet på Gardermoen. Det tar jo vanligvis en del tid å hente bil også, iallfall hvis dere har parkert på langtidsparkeringen. Jeg hadde nok opplevd det som mindre slitsomt å dra direkte til et hotell for å sove enn å først hente bil, deretter kjøre en time og så sove, men der er vi jo ulike. Det er jo haugevis av hoteller på Gardermoen, et par i gangavstand og resten i bil/skyttelbussavstand. For bare å sove, hadde jeg valgt nærmest hvilket som helst.


#7

Niobe sa for siden:

Jeg hadde også overnattet på Gardermoen. Så kan man heller komme litt tidlig i gang dagen etter.



#9

Neket sa for siden:

Vi har bodd på Comfort hotel runway (tror det er den) noen ganger når vi har tidlig fly, mye billigere enn de som er nærmest Gardermoen. Det er vel fem min å kjøre eller noe. Store (familie)rom, innsjekking og nøkkel på app så man kan fikse alt sånt før man kommer og slipper å stå i kø i resepsjonen.


#10

apan sa for siden:

Dere kan også overnatte på Helsfyr feks. Det er et ok hotell og dere er isåfall "litt på vei". Hotell Hasle Linie er et nesten nytt hotell på Hasle / Økern som har fine familierom og ok priser (nettopp testet selv). Personlig ville jeg nok heller overnattet på Gardermoen.


#11

millact sa for siden:

Har vurdert tog eller buss inn også.


#12

Pelen sa for siden:

Vi har bodd på flere av hotellene rundt Gardermoen og alle har vært ok. Det er kun to (tror jeg) som man kan gå til, men ellers er alle helt ok for å bruke til en natt, da går vi på pris. Vi har bare brukt det med poeng osv når vi har skrekkelig tidlig fly.


#13

Embriksmamma sa for siden:

Det var veldig deilig syntes vi! Gjør nok det neste gang også.


#14

Zulu sa for siden:

Radisson Blu er i tøffelavstand, og det jeg ville valgt hvis jeg landet rundt midnatt.


#15

Pelen sa for siden:

Radisson Red går også å gå fra.


#16

millact sa for siden:

Dessverre fullt på den datoen, men takk for tips.


#17

Timar sa for siden:

Ville definitivt overnattet på Gardermoen. Plutselig er flyet forsinket et par timer. Hente bil, kjøre et stykke og finne fram til et nytt hotell, da er plutselig natta snart over.

Husk at det tar tid å komme seg ut av fly og få bagasjen også.


#18

millact sa for siden:

Hotell bestilt.


#19

millact sa for siden:

Vi bodde her og fikk et enormt familierom med deilige senger og gode dyner. Veldig fornøyde og grei pris, under 1700.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.