Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Nytt trampolinespørsmål


#2

Millen sa for siden:

Vi kjøpte på Coop Obs engang til rundt 4000. Den brukes ikkeveøsig mye siden den står på hytta, men den er grei nok til våre ungers forbruk. De andre kjenner jeg ikke til.


#3

Malama sa for siden:

Vi kjøpte på obs for 10 år siden. Den har fått nytt sikkerhetsnett men står enda. Vurderes byttet denne sesongen av hensyn til husets turner, men den står nå enda. Burde hatt ny sånn blå kant rundt om vi ikke kjøper ny.

Ikke prøvd europris og rusta sine, men obs har altså også sånn i ca samme pris som jeg har god erfaring med

Neppe samme kvalitet som de dyreste merkene, men har holdt til vår bruk


#4

skyfri sa for siden:

Jeg ville heller kjøpt en pent brukt trampoline fra North eller Berg. De er svindyre som ny, men vil tro dere får tak i pent brukt til den prisen du nevner.
Veldig gode trampoliner.


#5

kamp sa for siden:

Jeg har sett på Finn g sendt noen meldinger :)


#6

Floksa sa for siden:

Vi har slitt ut fem slike billige tror jeg. (Ikke kjøpt av oss) dog over en periode på 15 år og tidvis svært aktiv bruk og store barn.
Har aldri prøvd noen av de dyre merkene.


#7

Syrinx sa for siden:

Naboen har kjøpt ei som er av eit litt dyrare merke no. Skilnaden for meg som nabo er at den ikkje gniksar og bråkar når dei hoppar på den. For ungane veit eg ikkje, dei ser akkurat like happysnappy ut som på den gamle.


#8

Galathea sa for siden:

Vi har oval trampoline fra North, den går inn i sin niende sesong nå, sikkerhetsnettet er litt slitt (og kan erstattes), men ellers er den så god som ny, kjempekvalitet.


#9

kamp sa for siden:

Jeg tenker vi går for North Trampoline Explorer 500 oval, en ikke langt unna her jeg er har en North Trampoline Explorer 500 oval.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.