Ja, det er min anbefaling! Her er det en familietradisjon som jeg nå har begynt å spre til alle. Den er jo knalle god og gir en helt ny opplevelse av pinnekjøttet for de som tørr å prøve! Den hvite sausen lager du av fettet/sjy fra pinnekjøttet og den skal være veldig tykk.
Nyt det!
Mmm, det hørtes veldig godt ut! Jeg orker ikke det fettet som vanligvis serveres ved, da spiser jeg heller pinnekjøttet "tørt" med rotmosen. Men hvit saus må jeg prøve ut en gang, ja. :nam:
Det er sikkert godt, hvit saus passer veldig bra til salt kjøtt, men det er liksom ikke tradisjon, da. Hmm, kanskje svigers skal få den varianten, de har jo aldri smakt pinnekjøtt .
:eek:
Det høres ikke ut som noe jeg kunne tenke meg, men så er jeg heller ikke veldig begeistra for hvit saus. Jeg er for øvrig ikke vant med saus/sjy til pinnekjøtt i det hele tatt.
Jeg kan ikke tenke meg verken saus eller fett til pinnekjøtt. Det holder i massevis med Teomannnens himmelske kålrabistappe (som for øvrig er basert på hvit saus ;)).