Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvit saus til pinnekjøtt

#1

tinkadott sa for siden:

Ja, det er min anbefaling! Her er det en familietradisjon som jeg nå har begynt å spre til alle. Den er jo knalle god og gir en helt ny opplevelse av pinnekjøttet for de som tørr å prøve! Den hvite sausen lager du av fettet/sjy fra pinnekjøttet og den skal være veldig tykk.
Nyt det!


#2

MokkMokk sa for siden:

Mmm, det hørtes veldig godt ut! Jeg orker ikke det fettet som vanligvis serveres ved, da spiser jeg heller pinnekjøttet "tørt" med rotmosen. Men hvit saus må jeg prøve ut en gang, ja. :nam:


#3

tinkadott sa for siden:

Ja sånn er jeg og. Klarer ikke fettet som serveres med, og da er den hvite tykke himmelske sausen en førsteklasses erstatning!


#4

Benzo sa for siden:

Det er sikkert godt, hvit saus passer veldig bra til salt kjøtt, men det er liksom ikke tradisjon, da. Hmm, kanskje svigers skal få den varianten, de har jo aldri smakt pinnekjøtt .


#5

Hasselnøtt sa for siden:

:eek:
Det høres ikke ut som noe jeg kunne tenke meg, men så er jeg heller ikke veldig begeistra for hvit saus. Jeg er for øvrig ikke vant med saus/sjy til pinnekjøtt i det hele tatt.


#6

Polyanna sa for siden:

Dette lager jeg alltid. :ja: Jeg er vant til det hjemmefra. Jevner bare litt av sjyen. Men mannen må ha kraft/sjy, så her er det to "sauser".


#7

Teofelia sa for siden:

Jeg kan ikke tenke meg verken saus eller fett til pinnekjøtt. Det holder i massevis med Teomannnens himmelske kålrabistappe (som for øvrig er basert på hvit saus ;)).


#8

Hyacinth sa for siden:

Teo: Har du oppskrift? :blafre:


#9

Teofelia sa for siden:

Selvsagt ikke, men jeg skal gjerne spørre Teomannen om hva han gjør. :knegg:

Send meg en PM hvis jeg ikke har lagt den ut til kl. 21 i kveld, vil du, for da har jeg sikkert glemt det. :vims: (:flau: )



Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.