Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Topper med ermer ned til albuen?

#1

Tallulah sa for siden:

Ja, vis meg kule sommertopper som dekker overermene. :hyper:

Jeg liker klare farger, colorblocking, striper eller store mønstre. Blonder og romantiske topper er ikke så fint på meg.

Har dere sett noen skikkelig fine?


#2

Observatøren sa for siden:

Lindex!
Kjøpte nettopp en grønn-grønn tskjorte der, med litt puffermer.



#4

Tallulah sa for siden:

Ooo, den de også har i striper? Den var skikkelig fin.

Edit: ja, den ja!


#5

Observatøren sa for siden:

Den er veldig fin på også, og litt kraftig i stoffet. Den var ikke inne i striper der jeg handlet, men det blir nok en av de også.



#7

GinaK sa for siden:

Olivia volang topp fra Match/vic. har i flere farger. Linblanding


#8

My sa for siden:

Av den kroppsnære base-typen liker jeg godt InWear sine, som heter Dagna. Kommer med både rund hals og V, og i flere farger. Veldig god kvalitet.

Ellers kjøpte jeg meg nettopp denne fra King Louie, og det er for øyeblikket min nye kjærlighet. :elsker: Slik utringing som kler meg best (har runde, "flaskeskuldre", som båthalsen "løfter" og retter ut), og akkurat mine farger. Også er den veldig myk og god. Kommer i ensfarget utgave også.


#9

Tallulah sa for siden:

Takk for tips, mye bra her!

Jeg har så ekstremt dårlig erfaring med kvaliteten til King Louie! To temmelig dyre kjoler har rett og slett gått opp i alle sømmene, det er sydd så tett på klippekanten at stoffet rett og slett glir ut. Og jerseytøyet deres syns jeg blir fargeløst og slaskete etter bare et par vask. For å ikke snakke om hvor mye det krymper. :sukk: Veldig trist, for det er veldig kult design.


#10

My sa for siden:

Så rart, jeg har to kjoler fra King Louie, som jeg har hatt i årevis, og som er like fine (kjøpt i hhv 2013 og 2015). Må behandle denne forsiktig da, skjønner jeg.

#11

Tallulah sa for siden:

Så bra! Ingenting er bedre enn at andre ikke har samme erfaring altså. Mine kjoler ble kjøpt i 2019/20, mulig de hadde et dårlig år. :knegg:


#12

Bluen sa for siden:

Litt på siden av tråden, men jeg har litt blanda erfaringer med King Louie. Til gjengjeld har jeg særdeles bred erfaring. :knegg: Jeg har 3-4 skjørt og et antall kjoler som ikke bør nevnes. :sparke: Det er et tosifra antall, innkjøpt i perioden 2012-2022. De aller, aller fleste har holdt seg godt. Et par har krympa litt mer enn ønskelig. Ett skjørt har jeg måttet sy litt i sidesømmen på, men det har vært ganske hardt brukt (som sykkeltreningsskjørt). Fargemessig har de holdt seg nesten overraskende godt, enda mønsteret jo er trykt på.


#13

My sa for siden:

Mest fasinert av konseptet "sykkeltreningsskjørt" kjenner jeg. :gruble:


#14

Tallulah sa for siden:

Da anser jeg mine kjøp som unntakene!


#15

Bluen sa for siden:

Det er et litt slitt skjørt som jeg bruker under treningssykling på sommerstid. :knegg: Og litt sånne halvveis treningsturer på ferie og sånt. Tights og jeg er ikke gode venner, så jeg føler meg mye mer vel med et skjørt til treningsoverdelen.



#17

My sa for siden:

Oi, de var fine Karamell! Hvordan er de i størrelsen?


#18

Karamell sa for siden:

Litt store.:jupp:



#20

LilleT sa for siden:

Jeg har en god del slike. Opplever at de er svært ulike i størrelsen. Har kjøpt alle i samme størrelser. Et par (de med mønster) sitter som pølseskinn. Har en svart og en brun som er midt i mellom og en grå og en offwhite som er enorme!


#21

Karamell sa for siden:

Alle mine er romslige, men den rosa er nok litt større enn resten, men den er også den som er brukt mest/mest vasket.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.