Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Lørdag


#2

millact sa for siden:

Sønn er på hyttetur og skal i bakken på ski, datter skal jobbe. Min plan er litt rydding, skru sammen grill og på middag med tidligere kollega/venninne fra Equinorårene.


#3

Hondacrv sa for siden:

Eg baker nennes rundstykke, og drikk altfor sterk kaffi. Ellers er det egentlig ingen planer for dei tre neste dagane, og det er heilt fantstisk. Må finne ei venninne å gå tur med ein av dagane, tenkjer eg.


#4

vixen sa for siden:

Rundstykker laget på havregryn, cottage cheese og egg står i ovnen. Lukter godt oregano og gleder meg tim frokost. Kaffe er laget og ca halve huset er våken. I helga er det den store ryddehelga. Har kostet på meg rundvask av hus inkl vinduer på tirsdag.


#5

Eia sa for siden:

God formiddag! Mann og yngste er på hytta og øver motorsaging, og eldste ligger flatt ut etter rulling i natt.

Selv har jeg sådd basilikum og oregano før frokost. :glorie: Etterpå er det litt hagevedlikehold før overnattingsbesøk hos mine foreldre. Gjett hvem som skal være vertskap for vorspiel i kveld! :knegg:


#6

Stompa sa for siden:

God formiddag. Nok ei helg med vurderingsarbeid, men nå er jeg i hvert fall ferdig med arbeidskrav og ekstra arbeidsoppdrag som jeg har drevet med parallelt de siste helgene.

Jeg har bestemt at hvis jeg klarer å nå et bestemt punkt i bunken jeg holder på med før miljøtorget stenger, skal jeg premiere meg sjøl med å få kasta de siste restene av avfall fra kjøkkenoppussinga (som var ferdig i fjor i mai :sparke: ). Den premien sier vel alt som livet mitt for tida. :knegg:


#7

Skilpadda sa for siden:

Hallo! Her gjør vi ikke stort foreløbig; jeg lager en liten liste med småting jeg gjerne skulle gjort i løpet av langhelgen (og burde jo huske å putte «lage liste» øverst, så jeg kan krysse av noe med det samme! :knegg: ). Rydde opp i Auken (kjøkkenbenk-kjøkkenhagen) min er en av tingene; jeg skal klippe ned de digre korianderplantene og fjerne salaten så det er klart til å plante nye krydderplanter når frøene kommer.


#8

Toffskij sa for siden:

Morn! Jeg har pendlerleiligheten full av mann og unger, sistnevnte er fortsatt i pysjen. Det hadde jo vært artig å komme seg en tur ut i sola før middag, men vi får se! :knegg:


#9

star sa for siden:

Kom på at jeg ikke har levert selvangivelsen, men nå er det gjort. Endra skattekortet også etter anbefaling.

Må lese lese lese.
Fikk på plass noen hull i går kveld på "faget" jeg tar ekstra. Har tatt meg vann over hodet så det holder.


#10

Blånn sa for siden:

God ettermiddag! Jeg har startet dagen med spilling. Vi spilte utenfor Tusenfryd fra 10-11. Nå er jeg på folkehøgskolen til poden. De har besøksdag. Kl. 18 blir det konsert. Ørepluggene er med. He, he. (Ja, det er ulike varianter av metall de spiller)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.