Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Middag i Oslo 17 mai - hvor koselig?

#1

Pelle sa for siden:

Vi vurderte en tur til Oslo sentrum 17. mai, da barna ikke har vært i byen på den dagen. Men hvor er det litt hyggelig å gå med to tenåringer, som ikke er opptatt av ekstremt fancy mat? Men gjerne noe annet enn pizza og buffet.

Sjekket ut et aktuelt sted, men de hadde 30 % dyrere priser på den dagen, så da kostet middagen 3000 før drikke, så det var en smuuule i dyreste laget.


#2

Input sa for siden:

Jeg tipper at det blir vanskelig, dere er alt for seint ute. Svigerforeldrene mine bestilte bord i februar og hadde litt trøbbel da.


#3

Pelen sa for siden:

Vi hadde tidligere middag med svigermor i byen hver 17. mai. Den gangen buffet på 2. etasje. Det var booket et år i forvei. Jeg tror også at det er vanskelig å få fatt i bord nå, men absolutt vel verdt å prøve. Jeg skjønner at de kan ha behov av å ha dyrere priser, dyr dag å ha personale ansatt og veldig få som vil jobbe og i mange tilfeller mer eksklusiv mat.


#4

Kiwi sa for siden:

Hav med Delicatessen på Aker Brygge? De serverer tapas, men har fast meny 17. mai. Den koster 545,- pr pers.


#5

Tjorven sa for siden:

Vi spiste på Via Village i fjor (hadde bestilt bord). Det var overraskende rolig, og maten var god.


#6

Pelle sa for siden:

Fant en indisk, det gikk helt fint mht bord.

(De som satte opp prisen gjør ikke det på andre røde dager og har sin helt ordinære meny, dog i forkortet variant. Det gidder jeg ikke)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.