Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Nattkrem for voksen hud, hva anbefaler du?

#1

Anne C sa for siden:

Jeg har lyst på en ny nattkrem som gir mye fukt. Har du noen å anbefale? Det er fint om den passer til voksen hud eller moden hud eller hva man kaller det.


#2

Tallulah sa for siden:

Jeg syns den grønne retinol-nattkremen fra Murad er fantastisk. Bortsett fra prisen. Men jeg har ikke hatt tørr og ekkel vinterhud denne vinteren. Hsr sikkert en rekke andre årsaker også, selvfølgelig.


#3

Isolde sa for siden:

Jeg leste nattkrem for voksen hund, hilsen søvndeprivert nybakt mamma.

Jeg bruker natt kremen til rituals og liker den godt.


#4

Mikkeline sa for siden:

Jeg bruker både dag og nattkrem fra Filorga. Har prøvd mye forskjellig, men disse gir mye fukt og passer veldig godt til min hudtype.


#5

frukt sa for siden:

Jeg er veldig fornøyd med Avène. Har ingen nattkrem nå, men dagkremen og rensen er veldig gode. Vurderer å kjøpe denne.


#6

Floksa sa for siden:

Helosan.
Alltid.


#7

~TM~ sa for siden:

Den bruker jeg også


#8

Karamell sa for siden:

Apotek 1 har den til 700 nå. Fremdeles for dyrt, synes jeg.


#9

Anne C sa for siden:

Ja Murad er et veldig dyrt merke.



#11

Karamell sa for siden:

Jeg bruker ikke en egen nattkrem, men har retinolserum da.
Jeg bruker som oftest den jeg bruker om dagen siden den ikke gir meg kviser og ikke har solfaktor. Denne: www.med24.no/hudpleie/uren-hud-kviser/pleie-og-dekke/la-roche-posay-effaclar-h-moisturizer-40-ml?msclkid=9918d80f955d1cf02210bc438be370a1&gclsrc=3p.ds

Men jeg varier også litt med pakken serum og gelkremene fra COSRX.
no.lookfantastic.com/cosrx-advanced-snail-92-all-in-one-cream-100ml/11401173.html?affil=thggpsad&switchcurrency=NOK&shippingcountry=NO&shoppingpid=sitewide_code_050118&thg_ppc_campaign&adtype&product_id=11401173&thg_ppc_campaign&msclkid=66b41ae8a3451d4fe19f7ea4bc61e05d

Vei, jeg velger også innimellom , men den er mer krem enn jeg liker og dermed sikkert bra for de med tørrere hud enn meg. lyko.com/no/cetaphil/cetaphil-faciallotion-118ml Jeg kunne også brukt CeraVe sin, men nå må jeg bruke opp de jeg har. :knegg:


#12

Madicken sa for siden:

Jeg er ute etter en god nattkrem, og siden de hadde den du anbefaler til 30 % nedsatt pris på Apotek 1, bestilte jeg to av den. :jupp:




Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.