Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Konfirmant 2025

#1

Taien sa for siden:

Det er vel snart på tide med en tråd for oss også. Har noen begynt å tenke konfirmasjon enda?

Selv har jeg småtanker om det, men legger ikke mye krefter i det enda så tidlig.


#2

Fersken sa for siden:

Tja, siden storesøsteren valgte å ikke konfirmere seg, så er jeg egentlig åpen for alle muligheter. Om det blir noe, så er det uansett en liten familie og enkelt selskap.


#3

Apple sa for siden:

Det er 2010- barna? :humre: Sliter med å huske. Sikkert fordi storebrors ble flyttet til klassetrinn høyere grunnet pandemi.


#4

Malama sa for siden:

Mener det ja, for jeg er rimelig sikker på at min 2011 skal konf i 2026


#5

Charlie sa for siden:

Datoene ligger vel ute allerede mange steder, for dem som vet hva slags konfirmasjon de ønsker seg. Vi bestilte lokale to år i forveien, faktisk. Men bøkene for booking var egentlig ikke åpnet ennå.. Vi fikk bestille neste konfirmasjon da vi takket for oss i den første. Så for dem som skal bestille er to år før bare «tidlig ute».


#6

Malama sa for siden:

Vi var ikke tidlig ute når vi bestilte til 2026 for et par mnd siden. Bror min skal ha i 2025 og er rett og slett sent ute nå.


#7

oslo78 sa for siden:

Jeg hører til her. Kjører kopi av de to andre med annen farge på bordpynten og annen middagsmat (følger konfirmantens ønsker, i hvert fall delvis).


#8

Ruslebiffen sa for siden:

Vi har også 2025-konfirmant. Humanistisk konfirmasjon, de legger ikke ut datoene ennå. Men vi har det nok hjemme etter konfirmantens ønske. Usikker på om jeg skal lage mat selv (elsker å lage mat), eller om vi skal finne noen som kan komme å lage. Regner med vi blir rundt 20-25 stykker.

Bunad må vi imidlertid begynne å ordne med, hun mambaer bestemme seg for type først (valg mellom to).


#9

Floksa sa for siden:

Jeg vurderer å slå sammen 24 og 25 konfirmantene. Men usikker på om hovedpersonene er enig :knegg:


#10

Input sa for siden:

Jeg kjenner jeg blir svimmel (og litt sur) av tanken på at vi er sent ute, hvis det virkelig stemmer. Vi aner jo ikke datoer ennå. Her tipper jeg kirken er uaktuelt, men det er mulig det ikke er aktuelt med konfirmasjon i det hele tatt. Uansett skal vi ha selskap, og Japan-tur i gave.


#11

Malama sa for siden:

Her vet jeg datoene om så for andreklsssingen min.
Det er kirka som er aktuell og da er det første helga i mai i indre og andre helga i mai i ytre og man velger det ved påmelding. Så, ja. Det er derfor ting er booket lang tid i forveien. For alle vet datoene. Steder man ikke vet det er det sikkert ikke like fullt opp så tidlig.


#12

Taien sa for siden:

Her vet de ikke enda hvor de skal stå. Dvs han ene vet at han skal stå i kirken, men han andre er usikker. Det blir lite selskap her også da vi er knøttliten familie. Men min bror og niese kommer fra usa i alle fall. Det er bestemt allerede. :glis:


#13

Niobe sa for siden:

Minsten er 2025-konfirmant, og jeg booket nylig selskapslokale. Vi vet datoen, og hans ønske er et sted som serverer tapas. Mitt ønske er et sted med hyggelig atmosfære, og hvor jeg ikke må pynte selv, eller trenger å hyre inn kjøkken/ryddehjelp, og hvor ting går sin gang selv om jeg skulle bli syk. Eller verre. :knegg: Og det ligger et sånt sted et steinkast fra den aktuelle kirken, folk trenger ikke flytte bilen en gang. De serverer ypperlig tapas.

Man må selvsagt ikke være så tidlig ute, men her i området er det helt klart en fordel, om man har spesifikke ønsker. Vi er ganske mange, så det er jo også en faktor. Jeg elsker å planlegge feiringer, særlig av barna, så jeg gleder meg til det er tid for å gå i gang med resten!


#14

Fersken sa for siden:

I verste fall kræsjer datoen med søskenbarnet sin konfirmasjon som er på annen side av landet. Så man må bare vente, har ikke maktet å sjekke kalendere for humanistisk sermoni her i byen enda. Langt fra sjekke hos søskenbarn.


#15

Fluke sa for siden:

Vi har visst også konfirmant da ja. For eldstemann hadde vi bare et selskap her hjemme, og jeg tenker det nok blir sånn med mini også. Eventuelt får vi låne kantinen på jobben.
Har ikke tenkt på dette mer enn akkurat det.


#16

Fakse sa for siden:

Hjelpes for et trøkk det var i formiddag. Men vi fikk meldt på konfirmanten både på ønsket undervisning og ønsket seremoni. Så nå regner jeg med hun ombestemmer seg og ønsker leir i stede for kurs ellerno :knegg:


#17

Niobe sa for siden:

Jeg tror du er i feil tråd. Det er vel litt tidlig å melde på 2025-konfirmantene. ;)


#18

Input sa for siden:

Herlighet, nå fikk jeg høy puls en stund. :dåne:


#19

Siritk sa for siden:

Nettopp ferdig med 2008-konfirmanten, så åpner dere ny tråd. :skingrestemme:

Det går helt fint å starte forberedelsene et par-tre uker før. Hadde lokale klart da.


#20

Einhyrningur sa for siden:

Her hører vi og til. Har akkurat åpnet sparekonto for å betale gildet, lengre er vi ikke kommet.


#21

Apple sa for siden:

Humanetisk åpner for påmelding om et år i allefall.


#22

Fluke sa for siden:

Her er status den samme fremdeles. Minste har ikke bestemt seg hva hun vil enda, men vi gir henne litt tid. Lokalet på jobb er klart dersom det er behov for det - uansett dato.


#23

Input sa for siden:

Det viser seg å være mye lettere å få meldt på noen til konfirmasjon enn til dåp. :knegg: Så nå er det gjort i hvert fall, men datoene sto ikke der, så det blir jo spennende.

Enn så lenge må jeg si at kirken er utrolig dårlig på å informere, men kanskje de bare har akseptert at både dåp og konfirmasjon er for spesielt interesserte her vi bor. Jeg ringte dem og de visste faktisk ikke hvordan man skulle gjøre det når dåpsbarnet ikke var en baby. Hun jeg snakket med visste heller ikke at det var en kirke her vi bor.


#24

Pelle sa for siden:

Det blir humanistisk her, hvis vi får plass pga er ikke medlem. Ikke bestilt noe, aner jo ikke dato eller om vi får plass. Vi ønsker inderlig å leie en liten restaurant slik vi gjorde sist, men den er veldig populær, så det spørs...


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.