Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tirsdag


#2

løve70 sa for siden:

God morgen :)
Tidlig morgen (som vanlig). I dag er planen jobb, jobb og atter jobb. Satser på å få en del unna slik at resten av uken blir bedre.


#3

Blondie sa for siden:

Jeg sto opp tidlig for å rekke en korrekturrunde før jeg må på to møter senere i dag. Deilig sol ute, men minusgrader. Glad for at jeg ikke falt for fristelsen til å kjøpe sommerblomster på gartneriet i går.


#4

celebelen sa for siden:

Jeg har mandagsfølelse, men prøver å minne meg på at det er en kort uke og at helgen allerede blinker i det fjerne. Og snart er det fler langhelger!


#5

Mex sa for siden:

God morgen

Lånekontoret i dag. Skal på utviklingssamtale på skolen til 7-klassingen, så da blir det en litt kortere arbeidsdag.
Sol i dag, men minusgrader. Årets vinter har jammen vært seig syns jeg.


#6

Blå sa for siden:

God morgen

Jeg har sovet dårlig og er uforholdsmessig sur og lei. Men, fra ca kl. 12 er jeg nødt til å være sprudlende og positiv, så akkurat nå klamrer jeg meg litt til en pult i stillesone, har på høretelefoner og prøver å forholde meg til så få mennesker som mulig.

Jeg har søkt jobb. De forlenget fristen fordi de hadde få søkere, som i utgangspunktet var litt surt, men jeg får satse på at jeg kommer med i vurderingen uansett. Fristen gikk ut på søndag, så denne uken blir spennende.


#7

Tjorven sa for siden:

Jeg har hatt en fin og veldig sosial langhelg. Og fått sydd meg en haug nye truser som sitter perfekt. :rofl:

Nå er det to måneders innspurt mot sommerferie. Jeg er veldig spent på hvor sliten jeg blir når dette er over. Det ser i hvert fall helt sykt ut akkurat nå.


#8

star sa for siden:

Lese lese lese. Dvs prøve å lese.


#9

ingling sa for siden:

Jeg er inne fra hjemmekontor hos en av søstrene i barndomsbyen, etter en veldig sosial helg er det helt greit med noen timer for meg selv. Har linet opp Teamsmøter da, men i det minste rolig mellom. Men nydelig helg, så jeg er glad og fornøyd!


#10

tink sa for siden:

God formiddag! Krysser fingrene for deg Blå!

Vi har konfirmert mellomste i helga. Det gikk over all forventning, men det er ikke til å legge skjul på at det kosterbåde krefter og kroner å få til en vellykket konfirmasjonsfeiring med stofamilien.


#11

Blondie sa for siden:

Gratulerer med overstått, tink! Gleder meg til samme følelse om en uke.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.