Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Torsdag


#2

millact sa for siden:

Sol, deilig å våkne i hotellseng! Satser på frokosten er god.


#3

Blondie sa for siden:

Jeg våknet i egen seng og planen for dagen er å få kiropraktoren til å gi ryggen livsvilje. Kjeven skal visst få hvile i dag. Det er vondt (og dyrt!) å eldes.


#4

tink sa for siden:

God morgen! Det stormer litt rundt noen beslutninger som bedriften har tatt i tilknytning til bærekraft. Vi får stå i det som best vi kan. Det er jo greit å kjenne at man lever, heldigvis har vi god ledelse som backer oss.


#5

Blå sa for siden:

Lykke til tink.

Jeg kom på jobb til noen eposter som hastet og akkurat nå trengte jeg ikke det.

Svart på det som hastet mest og nå skal jeg ha kaffe.


#6

star sa for siden:

Henger på et venterom.
Og så skal jeg visst prøve å være litt effektiv etterpå.


#7

Tjorven sa for siden:

Jeg har tatt nattog til Trondheim, og ble overrasket over hvor mye snø det var her. Jeg trente hardt i går og drakk deretter vin med treningsgjengen min. Det var utrolig ålreit, og jeg sov bedre på nattoget enn jeg har gjort noen gang før.

Så nå blir det Trondheimskontor i dag og i morgen. Siden nyttår har det vært mer Trondheimskontor enn hjemmekontor faktisk. Det er jammen greit at jeg har store barn.


#8

Blånn sa for siden:

God morgen! Jeg fikk lagt om til sommerdekk på sykkelen i går, så i dag jobbsykler jeg for første gang siden november. Lang dag på jobb i dag. Men sol ute, det hjelper.


#9

Blå sa for siden:

Jeg tror jeg har begynt å få hetetokter. :eek: Jeg er 51, så det er jo ingen bombe. Det som er rart er at det bare er i fjeset. Jeg føler meg kokvarm i fjeset, i et akkurat passe temperert rom, der jeg ikke har noe ubehag i resten av kroppen.

Litt ubehagelig, men ikke verre enn at jeg kan leve med det tror jeg.


#10

løve70 sa for siden:

God morgen!

Dønn sliten i dag. Ble sittende i jobbmøte altfor sent i går og da får jeg selvsagt ikke sove etterpå....Rett på med møter i dag og - har reist det røde flagget og sagt at dette ikke går i lengden. Så får vi se hva som skjer.

Ellers skal jeg på strikketreff i kveld. Det blir koselig :)


#11

Syrinx sa for siden:

Eg er på sykkeltur. 1 mil til no. Med el, så ikkje så imponerande. Men kjekt i alle fall.


#12

Syrinx sa for siden:

No kan dokker godt få lov til å vere litt imponert, for det er eg sjølv iallfall. 42 km har eg sykla, godkjent førstereis det.


#13

Tjorven sa for siden:

Jeg er i hvert fall VELDIG imponert, Syrinx. :tilber:


#14

Syrinx sa for siden:

Kjenner det i baken, men det var overraskande kjekt. Det mest positive var kanskje at det er såpass trafikkert, så eg må følge ned heile tida og då får hjerna som spinn heile tida ellers ei god pause.

Sånn. Ego-mego. Men nok sykkelturar får eg kanskje overskot til å vere merksam på andre enn meg sjølv også. Må berre beklage, eg er veldig sjølvsentrert for tida.


#15

star sa for siden:

Wow, Syrinx! Godt jobba.


#16

Albertine sa for siden:

Vi har inngått en avtale med en filmfestival og lager pakker med kaffe og host popkorncookies. Mon tro hvordan de blir. :gruble:


#17

Syrinx sa for siden:

Spenstige kjeks, Albertine. Du må oppdatere om korleis dei blir.


#18

Dali sa for siden:

Tjorven: det var flere enn deg som var overrasket over hvor mye snø det var l trondheim i dag. :knegg:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.