Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Søndag


#2

Blondie sa for siden:

Dagen derpå her, nå er alle ungene mine konfirmert. Det skal jeg lene meg tilbake og nyte en liten stund, før jeg skriver videre på masterbabyen som snart skal ut i verden.


#3

him sa for siden:

Gratulerer med overstått konfirmasjon, blondie :blomst: (veldig fint bilde av dere!)

Her er det strålende sol, men jeg har dedikert dagen til vasking. Innertier! :humre:


#4

Fintdethei! sa for siden:

Vel blåst, Blondie!
Jeg ble ferdig med alle mine i fjor, men i dag skal vi i en konfirmasjon. Nydelig vær (jeg lovte å ordne været, nailet det bra).


#5

løve70 sa for siden:

Gratulerer med overstått konfirmasjon Blondie!

Her kjennes det ut som om jeg har fått en kraftig forkjølelse/influensa på topp av pollen. Kanskje det er en ny runde med covid :vetikke: Herlig :not: Fryser, har vondt i halsen og nesen renner. Godt det er søndag og jeg ikke har noen store planer. Får tilbringe dagen under teppet med kindle ;)


#6

millact sa for siden:

God bedring, Løve! Pollen kan jo også føles slik.

Grattis med overstått konfirmasjon, Blondie, så bra det ble en så flott dag!


#7

Fersken sa for siden:

Eldste er også sengeliggende med litt feber, vondt hals og rennende nese i tillegg til kraftig hodepine. Ekstra allerginesespray har ikke hjulpet (går fast på allergimedisin), men paracett og ibux hjalp litt i går.

Skal pakke til jobbreise i morgen. Greier ikke å bestemme meg om jeg skal ha koffert eller bag. :i-landsproblemer:


#8

Skilpadda sa for siden:

Gratulerer med alle helgens konfirmanter! :party: :flagg:

Jeg er gressenke i helgen og har blitt aldeles superlat av det. :knegg: Nå skal jeg jammen komme meg ut og gå en skikkelig tur i det fantastiske været før jeg skal treffe Toffen om et par timer.


#9

Adrienne sa for siden:

Blondie: Så bildet av dere to på FB i går, og fy søren så fine dere er! Nydelig konfirmant og nydelig mor. Kan ikke fatte at minsten din er konfirmant i år.

Rolig helg her i huset. Bjørkepollenet har slått til for fullt, så tre av husets medlemmer rimelig sjabre i formen og den fjerde fikk operert ut en visdomstann i går, så det er ikke så mye fest og moro der heller. Våget meg ut i solen en liten time i sted og det angrer jeg på nå, for nå klør det overalt.


#10

Dali sa for siden:

Gratulerer til fine konfirmanter, har iallefall spottet 2 stk på fb i helgen. :hjerter: Vi skal i ilden neste helg, men jeg orker ikke stresse. Blir bra uansett tenker jeg (så lenge pappa ikke blir dårligere, han havna på sykehus med covid-kols-kombo).


#11

Blondie sa for siden:

Konfirmanten min var ikke født da jeg begynte å henge her. :knegg: Takk for skryt! :hjerter:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.