Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Nettsidetrøbbel

#1

Albertine sa for siden:

For snart et år siden hyra vi en fyr til å drifte nettsida vår, og betalte ganske mye for dette. Etter det har det vært perioder der nettsida har vært nede, og nå svarer han ikke på meldinger. Vi har tapt masse på dette, både det vi har betalt ham allerede, og det vi går glipp av på grunn av at siden er nede. Vi har prøvd å få nettsiden opp, men det må tydeligvis gå via ham. Finnes det noen måte å få "løsna" hans grep om domenet/nettsiden vår, og har du noen tips til hvordan vi skal få til å lage en nettside uten å måtte ty til slike idioter og hans like?

Bill.Mrk: desperat etter å få bedriften synlig på internett.


#2

liefje sa for siden:

Ikke svar på spørsmålet sånn direkte, men er dere på Google Maps? Og Tripadvisor? Der kan dere også ha lenke til en Facebookside f. eks. Og hva med booking.com? Det er sånne steder jeg sjekker i alle fall.


#3

Milfrid sa for siden:

Bruke et mer proft selskap til å lage/drifte hjemmesiden? Vi brukte et for vårt selskap. Kostet ikke det hvite ut av øyet å lage hjemmesiden, og vi betaler ikke for mye i året for å drifte den heller.


#4

celebelen sa for siden:

Står dere som eier av domenet? Og har dere tilgang til kontrollpanelet der? I så fall kan dere i hvert fall få laget en nettside et annet sted, og peke domenet dit.


#5

Albertine sa for siden:

Vi er på de, bortsett fra booking.com. Det vurderes jevnlig.


#6

Albertine sa for siden:

Noen forslag til folk vi kan hyre?


#7

Albertine sa for siden:

Vi har endelig fått tilbake eierskap til domenet, og må nå få styr på ny driver av nettside. Vi er dessverre helt ubrukelige på det området. :flau:


#8

Milfrid sa for siden:

verdimedia.no/

Vi har brukt disse til å lage og drifte hjemmesiden vår. Kan prikke deg hjemmesiden vår så kan du sjekke ut.


#9

Albertine sa for siden:

Tusen takk!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.