amo sa for siden:
Jeg lurte på,å lage en form for SaraBernhard til 17. mai. Jeg har en rull med kransekakedeig, kan jeg steke den og bruke til bunn?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.
amo sa for siden:
Jeg lurte på,å lage en form for SaraBernhard til 17. mai. Jeg har en rull med kransekakedeig, kan jeg steke den og bruke til bunn?
Nextlife sa for siden:
Denne lagde jeg med en rull jeg hadde liggende, funket veldig bra.
www.detsoteliv.no/oppskrift/festkake-med-mandelbunn-og-pepperkakekrem
Du kan også lage små SB ved å bruke massen slik den er, trill en lite kule og trykk flat og steke noen minutter, men da bør det være en kransekakemasse med høyt mandelinnhold, f.eks Odense.
allium sa for siden:
Jeg bruker alltid kransekakemasse til Sarah Bernhard. Bare skjærer skiver av den etter å ha rullet den litt tynnere først.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.