Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Søndag


#2

007 sa for siden:

God morgen fra en kanariøy.
Her er klokka 07.50, og solen kom akkurat til syne over hvitkalkede hus. Jeg skal ha meg en kjapp dusj, og så er det ut og handle inn til frokost.
Plan for dagen er absolutt ingenting annet enn å være i solen.


#3

annemede sa for siden:

God morgen fra solfylt Vestland. Frokost og kaffe er spist på terrassen. :lykkelig:


#4

Fintdethei! sa for siden:

Så morgenfriske dere er da! Frokost ikke spist, men rundstykkedeig står til heving, så helt ubrukelig har jeg ikke vært hittil i dag. Pollensløv så det holder i dag, undrer om jeg skal holde meg inne i dag, eller trosse det, og angre så det synger i kveld.


#5

millact sa for siden:

God morgen. Vaskemaskinen går; jeg har spist frokost og skal hoppe i dusjen. Dagens plan er øvelseskjøre på landevei, plante på kirkegården og bake en kake til dugnad.


#6

Blondie sa for siden:

Vi sitter på verandaen i morgensola, snart skal vi fikse på det nyervervede stedet på en campingplass ved kysten. Tror det blir en nydelig vårdag.


#7

tink sa for siden:

Forkost på verandaen i morgensol her også. Nå har jeg kommet meg på jobb for å hjelpe museumsbesøkende og iskjøpere i solen.


#8

Fersken sa for siden:

I dag skal vi grille på trass. Kjøpte grill i går og da skal den brukes selv om været ikke automatisk tilsier grilling. :knegg:


#9

him sa for siden:

Grillmat er knallgodt Fersken, likte grilltrassen :lol:

Jeg vasker (har en liten snikpause :flau: )


#10

millact sa for siden:

Fersken: Vi kjøpte grill for to uker siden og har grillet hver dag i to uker, kun laget middag en dag inne. Lettvint og greit.


#11

Fersken sa for siden:

Grillingen var en suksess! Maten smakte bra og vinden var slik at røyken gikk inn i leiligheten. Selv omndet var en av årsakene til at vi kjøpte grill var å slippe stekeosen innendørs. :knegg:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.