Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Alkoholfrie drinker til Eurovision

#1

Luftslottet sa for siden:

Den nyslåtte 12-åringen skal ha Eurovision-bursdag i morgen, og jeg tenkte at gjestene skulle få mikse seg kule drinker i anledning festen.

Tips til oppskrifter? :blafre:


#2

My sa for siden:

Bare kjøp masse ingredienser og la dem slå seg løs. Ulike juice, brus, saft, essenser, noe konditorfarge, coctailpinner og diverse bær og oppkuttet frukt til å tre på disse, paraplyer, stettglass .... og selvsagt isbiter.

Hadde dette i 11-årsdagen til eldste, stor suksess. Jeg brukte ingen oppskrifter, men printet ut en bildecollage jeg lagde av ulike fargerike drinker, som jeg la på drinkemiksebordet til inspirasjon.



#4

Palmen sa for siden:

Jeg tenker det er et poeng at barn skal få lage egne drinker, og ikke lage alkoholfrie varianter av voksen-drinker. Støtter ideen om bilder for ideer, isbiter, forskjellige type drikker med forskjellige farger og pynt. Så gøy!


#5

Luftslottet sa for siden:

Vi har hatt Harry Potter-party her med eliksirmiksing et par ganger, og det har vært en helt ellevill suksess. :knegg:

Da handler jeg bare inn litt mer fjas og lar dem slå seg løs. Vi har isbitmaskin, flere bruser, et par juser med ulike farger og stetteglass.

Coctailbær, sitron- og limeskiver og paraplyer?


#6

Skilpadda sa for siden:

Hvis du finner tak i kule cocktailsticks, så kan de få fruktbiter, druer og bær og sånt til å tre på. Helt enkle pinner, tannpirkere f.eks. (uten smak!) fungerer selvsagt også. Husk å lage masse isbiter!


#7

My sa for siden:

Flying Tiger (TGR) bruker å ha masse gøye og billige cocktailsticks og anna partytilbehør.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.