Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tilbehør til reinsdyrstek

#1

frukt sa for siden:

Hva ville dere hatt til? Yorkshire pudding er det eneste jeg har bestemt meg for.


#2

Pelle sa for siden:

Stekt sopp


#3

Strå sa for siden:

Jeg ville hatt smørstekt rosenkål, sopp og løk. En mørk saus og saltbakte poteter. Kanskje en salat også.


#4

Isprinsessen sa for siden:

Potet på en eller annen måte, viltsaus, kokte gulrøtter og brokkoli, rørte tyttebær.


#5

frukt sa for siden:

Takk for tips!


#6

Skilpadda sa for siden:

Poteter, viltsaus eller rødvinssaus, stekt sopp, brokkoli eller rosenkål, rognebærgelé.


#7

Tjorven sa for siden:

Ovnsbakt rosenkål med bacon, stekt sopp, brun saus, tyttebærsyltetøy og potetmos.


#8

Syrinx sa for siden:

Sommarkålen/nykål har vel kome i butikk no. Smørdampa sommarkål er mitt forslag.


#9

frukt sa for siden:

Takk for gode forslag. :blomst:
Det var veldig godt kjøtt, litt smøraktig nesten, og nok til to middager.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.