Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Mandag


#2

Maverick sa for siden:

God morgen! Jeg har en heidundrandes kink i nakken og håper at ingen trenger at jeg ser mot venstre i dag. :knegg:


#3

Tjorven sa for siden:

Jeg kjenner at todagers arbeidsuke passer meg utmerket. Det blir to travle dager, men det blir godt med fridager på rad etterpå.

Som om ikke det var nok, så starter vi sommertid nå, og det innebærer egentlig at jeg kan gå fra jobb kl 14.30. Det skjer selvsagt tilnærmet aldri, men jeg får i hvert fall bygget mye plusstid (som om jeg ikke allerede hadde mer enn nok ... det er stor forskjell på å ha små og store barn når det er snakk om å samle plusstid).


#4

Blondie sa for siden:

Jeg må sy sammen mye rot etter at jeg har vært borte fra jobb en stund og er litt gretten av hele prosessen. Det hjelper imidlertid lite, så jeg får bare få det unna. Snart avgårde for litt behandling for vond rygg.


#5

Blå sa for siden:

Her har vi gått bort fra sommer og vinterarbeidstid og har samme arbeidstid året rundt. Jeg er egentlig for. Og for oss med fleksitid spiller det uansett ikke noen rolle. I likhet med Tjorven merker jeg på plusstidskontoen at det ikke er noe som haster hjemme lengre.

Grå morgen i Bergen og jeg er en liten høflighetsvisitt innom kontoret før jeg skal ut på tur det meste av dagen.


#6

star sa for siden:

Jeg prøver å være effektiv. Men det fungerer dårlig.


#7

Syrinx sa for siden:

Eg fekk kasta på meg ei runde omgangssjuke i går, så i natt har eg vore uggen og sove dårleg. Trur det er over no, kjennast slik iallfall.

Store delar av dagen vil gå til køyring av ungdom som skal på diverse.


#8

Fersken sa for siden:

Fortsatt god bedring, Syrinx! :klemme:

2-dagers arbeidsuke passer meg ypperlig denne uken. Slik sett er mai ganske fin.


#9

Syrinx sa for siden:

Takk, Fersken. Forma er stigande, greit med alt som flyg fort forbi.

Akkurat no er eg litt ovanpå fordi ungdommen hadde ein kjempegod time på BUP og dagens køyreoppdrag er halvert fordi eg omgir meg med så fine folk.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.