Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Episode i serie

#1

amo sa for siden:

Irriterer meg grønn over at når jeg ser serier så kommer ikke nummeret på episoden opp når vi bare ser episode etter episode…..er det noe jeg ikke har fått med meg, eller er det bare slik?


#2

frukt sa for siden:

Det er ikke akkurat noe jeg ser etter, men har ikke lagt merke til at episodenummeret ikke vises.


#3

Neket sa for siden:

Tror det varierer. Sjekket nå, ser på Disney og der vises det. Men ganske sikker på at noen av de andre ikke viser det (uten at jeg husker hvilke).


#4

amo sa for siden:

Nå ser vi TopDogg på Tv2play, men har vi 2,3 eller 4 episoder igjen…..ok, kan gå utav å se, men så mye enklere hvis det hadde komt opp når vi startet ny episode. Står jo hvor lenge den varer.


#5

Millen sa for siden:

Mener det står øverst i høyre hjørne.


#6

venla sa for siden:

Dette plager meg og. Savner og dato for når episoden kom ut. Tv2 play er verst av de appen jeg bruker, så har avsluttet den nylig.


#7

jolie sa for siden:

Men det står da i alle fall. Var inne og sjekket et knippe serier nå, og på alle står det «publisert dato». Men mulig at den infoen samt hvilken episode man er på går tapt når man streamer til tv, evt har app på tv? Jeg ser på ipad.

Kommer ikke hvilken episode det er om man trykker på pause heller?


#8

venla sa for siden:

Jeg har Samsungapp på tv. Der ser jeg ikke publisert dato.
Vanskelig å gå tilbake til episodelista i tv2-appen, så må søke opp serien på nytt hver gang. Sånne ting blir jeg lett irritert på :gaah:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.