Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Pizzastein til gassgrill? Noen vits?

#1

Lhi-My sa for siden:

Vi griller mye nesten hele året og har en stor gassgrill, ny i fjor. Der kan en del av risten tas ut og erstattes med en pizzastein. Dette er tilleggsutstyr, men kostet ikke mer enn et par hundre kroner. Hvordan er det å steke pizza i gassgrill?


#2

Palmen sa for siden:

Fantastisk!!! Det finnes flere tråder om det her inne. Vel verdt investeringen.



#4

venla sa for siden:

Vurderer det samme og tenker at det bør fungere godt. Min grill går opp til 270-290 grader og holder jevnt temp. Så skal prøve i sommer. Har pizzastein til komfyren, men den passer selvsagt ikke i grillen.



#6

Chablis sa for siden:

Det blir veldig god pizza.


#7

Palmen sa for siden:

For å korrigere Palmen fra noen år siden: samme deig, men lag den om morgenen og la den heve på benken hele dagen. Smaker uendelig mye bedre. :nam: Jeg har også forholdsvis mye salt i deigen, kanskje 0,5-1 ss, men har ikke i saltet før deigen er nesten ferdig eltet. Elter i maskin på medium speed i minst 15 min.


#8

gnuri sa for siden:

Et teit spørsmål. Når man bruker den pizzasteinen med sånn stålbrett over- lages pizzaen ferdig på stålet, eller skal også stålet forvarme med steinen?


#9

Input sa for siden:

Stålet skal være forvarmet.


#10

gnuri sa for siden:

Ja regnet med det.


#11

Syrinx sa for siden:

Berre hugs at det ikkje blir skikkeleg overvarme. Men pizzaen blir god altså.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.