Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kenwood K-spade

#1

frukt sa for siden:

Jeg har aldri hatt noen suksess med K-spaden, så den blir ikke brukt. Jeg har skjønt at den kan brukes til å røre smør og sukker hvitt, men det tar vinter og vår, og blir ikke særlig luftig. Lurer på om det kan være på grunn av mengden smør og sukker? Bollen er jo på 6,7 liter.
Jeg bakte mye som barn, og da brukte jeg alltid vispen. Men den maskinen var også mye mindre.
Er det noe annet den kan brukes til?


#2

Acino sa for siden:

Jeg bruker den til å lage deig til kjøttkaker, karbonader osv.


#3

Isolde sa for siden:

Er vel alt som er litt tykkere en røre men mykere enn deig. Som kjøttkaker. Skal innrømme at jeg bruker den lite.


#4

frukt sa for siden:

Kjøttkaker lager jeg for hånd. Gidder ikke skitne til mer ting enn nødvendig. :knegg:


#5

Niobe sa for siden:

Jeg bruker den veldig sjelden. Fleksivispen er mye bedre til alt k-spaden fungerer til.


#6

frukt sa for siden:

Ja, jeg har lurt på om jeg skulle fått meg en sånn.


#7

Palmen sa for siden:

Ved bruk av visp for å røre smør og sukker hvitt får jeg for mye luft i røra så kakene hever for mye i ovnen, og faller sammen under steking. Men sjelden den brukes, ja.


#8

frukt sa for siden:

Det har jeg ikke opplevd, men jeg stopper nok før det blir for luftig. Har litt begrenset tålmodighet. :knegg:


#9

apan sa for siden:

Jeg har brukt den til glutenfri gjærdeig ganske ofte, den vanlige deigkroken fungerer ikke egentlig så bra på den klissete smørja som glutenfri gjærdeig gjerne er. Jeg har også brukt den til å røre sammen andre kaker.


#10

meisje sa for siden:

Jeg bruker den tilsvarende kroken til min kitchenaid, til alle rører, alt som er tykkere enn pannekakerøre til feks muffinsrøre og vannbakkels, unntatt gjærbakst da bruker jeg eltekrokwn. Vispen bruker jeg til krem, marengs O.l



#12

kamp sa for siden:

Jeg opplever den funker best av krokene på kenwood til glutenfritt, eltekroken går ikke helt.


#13

Malama sa for siden:

fleksivisp ha jeg ikke, jeg har ballongvisp, som jeg bruker til krem og sånn, k-visp som jeg bruker til "rører" og krok som brukes til "deig"

hadde jeg hatt den der som det er vist over her så hadde nok den i stor grad kunne erstattet k vispen tror jeg, til mye av min bruk i alle fall, særlig om den når helt ut til bollekanten


#14

Albertine sa for siden:

Jeg har ikke den flexigreia, men jeg bruker K-spaden til de fleste rører. Jeg bruker ballongvispen til marengs o.l., og eltekroken til brøddeiger, men K-spaden er genial.


#15

Anikka sa for siden:

Rnig!


#16

Syrinx sa for siden:

Eg har mista den "tappen" i låsemekanismen på min K-spade. Prøvde å kjøpe ny, men bestilte feil.
Uansett, saknar K, for eg brukte den mykje.


#17

frukt sa for siden:

Du kan få min. Jeg bruker den ikke uansett.


#18

Niobe sa for siden:

Ja, den når helt ut til bollekanten, og det er en av grunnene til at den er bedre.


#19

Syrinx sa for siden:

Eg tar gjerne i mot, hvis den passar. Eg har ein stor Major.


#20

Malama sa for siden:

Da tror jeg en sånn står å ønskelisten om den finnes til min gamle (vel, 15 år gammel) major.


#21

frukt sa for siden:

Skal sjekke. :jupp:


#22

frukt sa for siden:

Det står at den passer til både Major og Chef.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.