Jeg har aldri hatt noen suksess med K-spaden, så den blir ikke brukt. Jeg har skjønt at den kan brukes til å røre smør og sukker hvitt, men det tar vinter og vår, og blir ikke særlig luftig. Lurer på om det kan være på grunn av mengden smør og sukker? Bollen er jo på 6,7 liter.
Jeg bakte mye som barn, og da brukte jeg alltid vispen. Men den maskinen var også mye mindre.
Er det noe annet den kan brukes til?
Ved bruk av visp for å røre smør og sukker hvitt får jeg for mye luft i røra så kakene hever for mye i ovnen, og faller sammen under steking. Men sjelden den brukes, ja.
Jeg har brukt den til glutenfri gjærdeig ganske ofte, den vanlige deigkroken fungerer ikke egentlig så bra på den klissete smørja som glutenfri gjærdeig gjerne er. Jeg har også brukt den til å røre sammen andre kaker.
Jeg bruker den tilsvarende kroken til min kitchenaid, til alle rører, alt som er tykkere enn pannekakerøre til feks muffinsrøre og vannbakkels, unntatt gjærbakst da bruker jeg eltekrokwn. Vispen bruker jeg til krem, marengs O.l
fleksivisp ha jeg ikke, jeg har ballongvisp, som jeg bruker til krem og sånn, k-visp som jeg bruker til "rører" og krok som brukes til "deig"
hadde jeg hatt den der som det er vist over her så hadde nok den i stor grad kunne erstattet k vispen tror jeg, til mye av min bruk i alle fall, særlig om den når helt ut til bollekanten
Jeg har ikke den flexigreia, men jeg bruker K-spaden til de fleste rører. Jeg bruker ballongvispen til marengs o.l., og eltekroken til brøddeiger, men K-spaden er genial.