Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Robotstøvsuger - med mopping og til tepper?

#1

Timar sa for siden:

Jeg drømmer om en robotstøvsuger som faktisk bare gjør jobben. Mopper, støvsuger tykke tepper og som ikke går seg fast i stolbein.

Finnes et sånt vindunder?


#2

Geitrams sa for siden:

Vi byttet fra Roomba iRobot til Roborock for et par år siden, og den støvsuger bedre, går seg mindre fast og våtmopper gulvet så lenge det er vann på tanken. Kan absolutt anbefale den.


#3

Timar sa for siden:

Takk? Hvilken Roborock er det dere har?


#4

IzziCreo sa for siden:

Vi har Roborock så gjør disse tingene uten problem. Vi har én hjemme og én på hytta. Den hjemme er smartest og heter S6 MaxV. På hytta har vi S5. Anbefaler den første av de to, selv om vi er fornøyde med den på hytta også altså. Absolutt.


#5

Geitrams sa for siden:

Roborock S7


#6

Kiwi sa for siden:

Vi har også Roborock s7. Veldig fornøyd, absolutt, men det hender den setter seg fast i noen bordben, eller mister kontakt med kompasset sitt.


#7

Blondie sa for siden:

Roborock s7 gjør den jobben her, hvertfall. Vi har uten tømmestasjon, det er null stress å tømme selv. Den går hver dag.


#8

Galathea sa for siden:

Roborock S7maxV har vi, den mopper og støvsuger bra Vi har riktignok ingen tykke tepper, men den kjører over dørmatta og da høres det godt at støvsugeren skrur seg opp et par hakk og den tar med seg alt rusk.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.