Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tirsdag


#2

Sissel sa for siden:

God morgen! Sovet dårlig, og våknet med hodeverk, men er på plass på hjemmekontoret.

Kommer folk her i dag og skal vaske fasaden på huset før vi skal male. Lurer på hvor lang tid det tar, og hvor mye det bråker.


#3

Tjorven sa for siden:

Jeg skal til Bergen i dag og sitter og blomstrer ved gaten. Nattoget hadde ikke ledige sovekupé. Jeg skal på en seksjonssamling som jeg slett ikke har tid til.

Men jeg er stolt over at jeg i går turte å utfordre meg selv, og gjøre noe jeg syntes var skikkelig skummelt. Og så fikk jeg allikevel en god opplevelse av det.


#4

star sa for siden:

Jeg skal prøve å være produktiv i dag.


#5

celebelen sa for siden:

Ville har fri i dag, og vi voksne flexer, og tar rett og slett en handletur over grensen for å bunkre opp med glutenfritt.


#6

annemede sa for siden:

Velkommen til Bergen Tjorven, det ryktes at været skal bli bra.


#7

Mex sa for siden:

God morgen
I havgapet vest for Bergen skinner solen bra nå. Jeg håper det varer ut dagen, og ikke blir sånn som i går med regn og skodde mot ettermiddag og kveld.
Hjemmekontor hos mamma i dag med litt Teamsmøter.


#8

Blå sa for siden:

Velkommen til Bergen Tjorven. Det er vått på gatene, men himmelen begynner å bli blå, så det kan bli den fine dagen værmeldingen påsto at vi skulle få.

Jeg har sovet usedvanlig dårlig og er litt svimmel her jeg står. Men, heldigvis har jeg en dag som riktignok er travel, men som ikke krever at jeg er blid og sprudlende hele dagen. Så jeg har isolert meg litt i en stille sone og planlegger musikk på øret og panisk jobbing.


#9

Blondie sa for siden:

Her er det regn i dag, men det er like greit. Jeg er på jobb og forsøker å finne en løsning på hvordan jeg skal undervise 30 elever i et rom rett ved siden av et eksamenslokale. (Vi har glassvegger og vegger som lekker lyd).


#10

Fintdethei! sa for siden:

Elendig søvn her også, og surt og vindfullt. Men solen er lovet å titte frem. En dag med bare et møte på jobb. Et møte på skolen i ettermiddag, og deretter skal jeg ta meg en fjelltur.


#11

tink sa for siden:

God morgen. Jeg har kjøpt hobbyplater på vei til jobb. I dag skal jeg komme videre på prosjekter i samarbeid med gode kollegaer. Tror det kan bli bra.


#12

Frøy sa for siden:

God morgen.
Noen timer på kontoret før jeg setter meg på flyet til hovedstaden, gruer meg til å være sammen med kun ukjente mannfolk i tre dager. Tenker at det for kan gå bra også. :knegg:
Et par netter på The Hub er uansett ikke å forakte.


#13

star sa for siden:

Regn her og det tror jeg allergikeren er glad for.


#14

Fersken sa for siden:

Jeg har et skummelt møte om noen timer og det er til og med fysisk. Det er en form for intervju og jeg er ikke god på slikt.


#15

Pelen sa for siden:

Her sprenges det utenfor huset vårt, vi skal bygge ny garasje/bod under bakken. Hjemmekontor i dag også, det blir kontordag i morgen. Herremannen har kommet seg videre (regner jeg med) fra en relativt kort mellomlanding i Hong Kong.


#16

Syrinx sa for siden:

Sissel- Høyrast ikkje ut som den optimale dagen, men no er fleire timar av den gjort og eg håpar det har gått fint. Kva farge skal dokker måle huset i?

Tjorven- Opptura er dei beste turane, og ein veks på å utfordre seg sjølv. (Og eg blir nysgjerrig. Kva var det du gjorde i går?)

star- Korleis går det i regnet, får du vore effektiv?

celeben- Har skjønt at det er mykje å spare på glutenfrie varer over grensa. God handledag til deg!

annemede- Ynskjer deg ein finfin dag!

Mex- Det er så nedtur når finevérsdagane går over på ettermiddagen.

Blå- Håpar forma di har komt seg så du får gjort unna det du må.

Blondie- Det var ei rar løysing, å ikkje endre det slik at ikkje romma med eksamen har fred og ro. Korleis gjekk det?

Fintdethei!- Håpar ein trå start på dagen går over i ei flott avslutning på fjelltur.

tink- Har hobbyplatene og kollegaprosjekt samanheng? Mvh nysgjerrig som vil vite kva artig du i så fall held på med.

Frøy- Hotelliv, og då på The Hub kan no ikkje bli anna enn bra. Tenkjer resten går fint også.

Fersken- Lukke til med møtet! Eg tenkjer no at det er store sjansar for at du vil klare det veldig bra.

Pelen- Garasje/bod under bakken høyrdes smart ut. Kjenner eg blir misunnelig. Minus sprenginga. (Vi bur i eit område med voldsom utbygging, her har vore sprenging i årevis, så eg er litt lei av å høyre kjøkkenglasa klirre i skapa. :knegg:)


#17

Syrinx sa for siden:

Her regna det i natt og no trur eg kanskje det går mot blå himmel. Eg skal til psykolog og har bestemt meg for å sykle. Må få i gang litt meir aktivitet og, ikkje minst, få i gang herding av sykkelrumpa. :humre:


#18

Blondie sa for siden:

Vi har bare slike rom, så alternativet hadde vært å være ute. Undervisningen min gikk fint, elevene skjønte alvoret og satt musestille og jobbet med tekst mens jeg veiledet. Fine "ungene" (17, 18-åringer). :hjerter:

Nå skal jeg rette litt før jeg drar hjem på sofaen. Blir veldig sliten av så mye folk!


#19

Sissel sa for siden:

Syrinx, det blir helt lyst, nesten hvitt. Uheldigvis så klarte han å spyle de utvendige kontaktene, slik at jordfeilbryteren bare går, så nå har jeg ringt elektriker. Mannen, som kan slike ting, er på reise, og jeg har ikke tenkt å begynne å skru opp kontakter og tørke dem, det er helt utenfor min komforsone. Heldigvis var det en elektriker ikke langt herifra som kunne stikke innom i dag. Per nå har vi ikke strøm i stua, og det er jo ganske upraktisk for å si det mildt.


#20

Syrinx sa for siden:

Godt det gjekk så bra, Blondie.

Auda, "typisk" at slikt skjer når teknisk ansvarlig i heimen er vekke, Sissel. Blir fint med lyst hus.

Eg har havarert. Gjekk tom for straum 5 km før.eg nådde heim. Uerfaren elsyklist.


#21

tink sa for siden:

Syrinx: Hobbyplatene skal kuttes i mindre biter sånn at jeg kan knuse de på gradering (kampsport)... :gladspøkels:

Kollegaprosjekt var fagdag med 2 andre kollegaer om videreutvikling av museets skoletibud. Veldig stas å få tid til å prate om løst og fast og konsentrere seg og faglig arbeid.

Og veldig imponerende at du har klart å følge opp alle her forresten! :tilber:


#22

Syrinx sa for siden:

Hardtslåande og kreativ i fag. Solid.

I dag kjente eg at det var godt og fint å bruke litt tid på denne tråden.


#23

star sa for siden:

Har fått unna en del ja. Har fakturert halvparten av ukas mål.


#24

Tjorven sa for siden:

Syrinx: jeg meldte meg (og møtte opp) på golfkurs. Enda jeg er helt ekstremt dårlig. Men å faktisk ta kurs gjør meg kanskje bedre. Det er lov til å håpe.


#25

Syrinx sa for siden:

Godt jobba, star!!

Eg har ei venninne som skryt golf som aktivitet opp i skyene. Ho er ei av dei klokaste eg kjenner, så eg trur på ho. Eg er sikker på at kurs hjelper.


#26

Syrinx sa for siden:

Men tink, no er er veldig nysgjerrig på kva museum du jobbar på!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.