Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Airbnb, verter uten anmeldelser

#1

Myria sa for siden:

Dere erfarne Airbnb-brukere, er det sånn at dere aldri bestiller fra helt ferske verter uten noen anmeldelser? Vi har bare brukt Airbnb et par ganger og da valgt vert som har positive anmeldelser, men jeg tenker jo at et sted må man begynne og noen må være den første som gir en anmeldelse. Hvilke erfaringer har dere hatt dere som har leid hus/leilighet fra noen som ikke har fått noen anmeldelser ennå?


#2

Apple sa for siden:

Jeg leier helst av superhosts, samtidig som det jo er litt urettferdig. En gang må jo være den første for alle som leier ut.

Jeg mener vi leide er hus i fjor uten anmeldelser, men utleier hadde andre boliger med anmeldelser. De var dog litt variable, hvis jeg ikke husker feil. Men huset var fint det, ingen problemer.


#3

meisje sa for siden:

Vi har kun leid noen få ganger, og en av de fra en uten anmeldelser. Verten nektet på reservasjonen men ville ikke kansellere booking. Det vil si han fikk betalt, men vi fikk ingen overnatting. Etter 10-15 mailer med først verten og siden airbnb support siden gikk omsider support med på å kansellere bookingen, selv om verten nektet. Vi fikk heller ikke gitt verten negativ tilbakemelding siden oppholdet aldri fant sted ( litt på samme måte som finn og potensielle kjøpere som aldri dukker opp)


#4

Tjorven sa for siden:

Hvis de er villige til å leie it til billigere pris, så er det greit. Vi har gjort det et par ganger, nettopp fordi det var så mye billigere. Men de var veldig ivrige på at vi skulle gi gode tilbakemeldinger.

Det har fungert fint for oss.


#5

daffy sa for siden:

Jeg ville bedt om forhåndgodkjenning. Da har du 24 timer på deg til å booke, og i mellomtiden kan du sende noen spørsmål du har til verten. Hvordan de kommuniserer og svarer vil sannsynligvis gi mye informasjon om hvilken type folk og hus dette er.


#6

Timar sa for siden:

Jeg leier ut for første gang nå. Hadde på ingen måte lagt meg lavt i pris, men tvert i mot krevd at første leietaker var en erfaren airbnb-bruker OG at oppholdet måtte vare minimum 3 dager. Kanskje ikke så rart at jeg hadde glemt at jeg hadde airbnb-annonsen da jeg plutselig fikk forespørsel, mange måneder etter registrering. :humre:

Jeg har skrubbet og skurt i ukesvis, og skrevet detaljert bruksanvisning. Men det kunne jeg jo også ikke gjort, jeg ser den. Får håpe gjestene legger igjen en anmeldelse, ihvertfall, selv om hun som booket ikke skulle bo der selv.


#7

Katta sa for siden:

Vi godtar om det er billig nok og ikke noe negativt registrert. Ikke nykommere.


#8

Timar sa for siden:

Jeg var ny vert og er nå stolt innehaver av min første 5-stjerners anmeldelse. :nemlig:


#9

Myria sa for siden:

Takk for svar. Det er det med å benytte seg av helt ferske verter vi har lurt litt på. Alle må jo starte ett sted og noen må være de første til å prøve og så gi tilbakemeldinger og jeg ser at det kan være en del å spare på å velge ferske verter. Vi endte opp med et nytt hus med bare én (riktignok positiv) tilbakemelding, men hvor verten har mange (og bare) positive tilbakemeldinger på et annet hus hun leier ut. Satser på at det blir bra. :jupp:


#10

millact sa for siden:

Vi leide av noen som var helt nye for to år siden. Fantastisk sted utenfor Larvik. Første gang vi brukte airbnb.


#11

Effie sa for siden:

Går det ikkje an å sjå om verten har anmeldingar frå å vere gjest hjå andre? Meiner ha sett det før når eg undersøker vertar, men greier ikkje hugse om me har budd hjå "ny" vert.


#12

Myria sa for siden:

Jo, men hvis noen registrerte seg først forrige måned så har de jo ikke rukket å bo hos noen andre heller.


#13

Pøblis sa for siden:

Vi tok sjansen på å leie en helt ny leilighet av en vert som hadde leid ut andre steder før med gode tilbakemeldinger- det var fulltreff, veldig bra.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.