Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Malaga - tips?

#1

Elise sa for siden:

Vi har planlagt en langhelg i Malaga, mannen og jeg, og våre to tenåringsdøtre. Ingen av oss tar naturlig rollen som reiseleder, så vi har ikke planlagt noe som helst. Jeg vet av erfaring at våre turer blir bedre når vi har noe planlagt.

Er det noen som har tips til ting å finne på, som hele familien kan like?


#2

Tallulah sa for siden:

De har et fint Picassouseum som også viser andre kunstnere. Det ligger i gamlebyen, og utenfor var det arkeologiske utgravninger med glass over så msn kunne titte på.#4

Elise sa for siden:

Takk takk. Jeg var litt demotivert før helgen, da det var meldt en del regn, og da blir ferietur i Spania så mye kjipere.

Heldigvis regnet det nesten ikke i det hele tatt! Byen var jo så fin i seg selv, så for oss holdt det å gå og rusle i sentrum, og titte i småbutikker, spise deilig mat, og se på de historiske ruinene, eller hva man kaller det. Jeg likte spesielt godt Alcazaba, fikk lyst til å reise 1000 år tilbake i tid. Ungene var også happy med det, og så delte vi oss litt så de lå på stranda noen timer mens vi blant annet var i katedralen. Utenfor Picasso-museet var det så lang kø at det utgikk for vår del denne gang.

Veldig, veldig fin by. :hjerter:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.