Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Torsdag


#2

Tjorven sa for siden:

Jeg sitter på en kaffebar i Sandvika og forbereder meg til et møte. Det er stengt t-bane på min side av byen, og jeg forsøker i størst mulig grad å minimere antall overganger. I går brukte knerten 1 time og 20 minutter på å komme seg på skolen. Det skal ta 25 minutter. Han reiste hjemmefra en time før skolestart, så vi mener han hadde lagt inn mer enn nok margin. :sukk: Heldigvis bor en av lærerne hans i nærheten av oss, og hun bekreftet problemene slik at han slapp fravær.

Jeg har 6 møter i dag og et av dem skal jeg presentere for nesten 100 deltakere, men jeg føler at jeg har kontroll. Men deretter har jeg i hvert fall en rolig ettermiddag. Det har vært en hektisk uke, så det er bra.


#3

Blondie sa for siden:

Jeg har hjemmekontor med karakterinnspurt og planen er å levere master i dag. Litt dårlig start med migrenemorgen for både ungdommen og meg, men nå er jeg (litt) i gang.


#4

Pingis sa for siden:

Er så imponert av masterjobbinga di, Blondie!

Mai og juni er litt i overkant heftige måneder på jobb. Artig, men veldig slitsomt. Gleder meg veldig til helg!


#5

tink sa for siden:

Nå ble jeg nysgjerrig på hva du driver med som har sesong nå Pingis.

Jeg er kry fordi jeg endelig har greid å forberede meg til et møte som skal være om en uke fra i dag. :tøff:
Det kjennes veldig voksent, har sendt ut lekse til kollegaene mine og alt.


#6

star sa for siden:

En har fri, en har eksamen og jeg skal lese.


#7

Syrinx sa for siden:

Oppe og hoppar, nydusja og forsåvidt klar for dagen. Godt gjort til meg å vere, morgongjennomføring er ikkje mitt glansnummer i livet.

Er sjølvsagt "tidleg" oppe av ei grunn. :knegg: Skal til byen til psykomotorisk. Det blir bra. Er det lov å seie at eg er litt glad for at det regnar? Eg har nemleg lova meg sjølv å sykle til behandling alle dagar det går, men eg er ein finevérssyklist.

Seinare i dag er det bingo i fengselet, så då blir det nokre timar offline og innelåst. Det er alltid veldig kjekt å vere der, og i dag skal vi prøve ut nye gevinstar også.


#8

millact sa for siden:

På plass på kontoret, blid og fornøyd. 18-åringen har spanskeksamen, går nok fint. 14-åringen sa at nå er det 20 skoledager igjen; han gleder seg til sommerferie.


#9

star sa for siden:

20? Min yngste har ikke så mange igjen. Maks 12 tror jeg.
Eksamen og dager til gode.

Har jeg begynt å lese? Nei, men nå har jeg satt meg klar med boka.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.