Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Fredag


#2

celebelen sa for siden:

Hjemmekontor, med planer om småpauser i hagen.


#3

Tjorven sa for siden:

Hjemmekontor på meg også. Jeg trodde at det skulle bli en rolig lesedag, men nå er jeg i mitt tredje møte allerede. Når jeg skal få gjort all lesinga som trengs lurer jeg veldig på.

I ettermiddag skal jeg til Fredrikstad og være overnattende forelder med G15 på håndballcup. Det skal jo bli ... eh ... spennende. I morgen skal de spille kamp helt grytidlig og et helt annet sted i byen enn der vi skal sove, så jeg håper de skjønner at det er lurt å ta det litt rolig.


#4

star sa for siden:

Jeg skal være effektiv og så har jeg fysio.
Lurer på om noe jeg spiste i går trigget migrene som jeg heldigvis fikk slått ned ganske mye med en gang.
Verre igjen nå.


#5

Mams sa for siden:

Tidlig på i dag, var her 7. Når denne dagene er ferdig så skal jeg ikke på jobb før 8 juni. Litt kurs og litt ferie neste uke og uken etter.


#6

tink sa for siden:

Hjemmekontor med stoppeklokke. Det går egentlig ganske bra. Gleder meg til helg!


#7

Toffskij sa for siden:

Hjemmekontor her også, masse Teams-møter. Dvs. det første utgikk fordi studenten bare ikke møtte opp. :mumle: Jeg er trøtt og lat og vil ha fri. :sparke:


#8

Syrinx sa for siden:

Ladedag her. Eg ser tv og kosar med hunden. Enkelt opplegg.
Når mannen er ferdig på jobb skal vi på kafédate. Det blir fint.


#9

Blondie sa for siden:

På jobb, prøver å fange noen vurderinger i siste liten. Det går sånn passe. Etter jobb skal vi ut til campingen, været tilsier at det blir en magisk pinse.


#10

Pingis sa for siden:

Et slags magisk pinsevær her også, nå er det faktisk litt sol mellom hagl- og regnbygene!

Jeg er en sliten sjel, så nå skal jeg bare forsøke å få denne arbeidsdagen til å ta slutt uten at noen får varige mén. Gleder meg til brus og helgefølelse i ettermiddag.


#11

Sissel sa for siden:

Uheldigvis ikke så magisk pinsevær her på Sør-Vest landet. Ikke at det er så ille, men det er meldt sånn passe.

En travel jobbuke går mot slutten, så det skal bli greit med langhelg igjen. :)


#12

Fintdethei! sa for siden:

Har hentet bilen på verksted, og vet hva lønningen skal gå til. Alltid fint å slippe å måtte lure på det. Ja, og i pinsen er det meldt kuling og regn, og kanskje to-sifret på gradestokken innimellom bygene. Jeg har en parkas med avtagbart for. I dag tok jeg på igjen foret.


#13

tink sa for siden:

Flaks du slipper å tenke mer på lønna da Fintdethei! :knegg:

Jeg tenner et lys for alle de som skal mot eller forbi Voss fra Bergen i dag. E16 er stengt på grunn av ras, og det varsles om full stopp på de få og smale omkjøringsveiene som finnes. :lys:

Har hatt en passelig produktiv hjemmekontordag med fokustid. Snart er det klart for fredagsvask og fredagsmiddag, mon tro hva det skal være.


#14

Blå sa for siden:

Jeg setter pris på omtanken tink. Vi havnet midt i det og fikk i tillegg gleden av å ligge bak en tysk bobil som forståelig nok ikke ville kjøre fort på smale hardangerveier, men som heller ikke så noen grunn til å slippe andre forbi.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.