Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Fjerne vannfast maskara

#1

frukt sa for siden:

Hva er best til det?


#2

Niobe sa for siden:

Jeg bruker Lancôme Bi-Facil.




#5

Lavender sa for siden:

Kokosolje pluss Bioderma sminkefjerner hvis rester, fordi det er skånsomt og etterlater ikke en hinne.


#6

Fintdethei! sa for siden:

Jeg har begynt å reagere på lancome sin, så den gikk i bosset. Følger tråden.


#7

Divine sa for siden:

Jeg har faktisk lenge tenkt å legge inn en tråd om dette, men nå kan jeg jo spørre her. Jeg bruker nemlig billigmerker som L'oreal eller Nivea til å fjerne vannfast maskara. Jeg synes det fungerer veldig bra, så jeg lurer på hvorfor så mange kjøper produkter som er mange ganger dyrere? Er det noe jeg ikke har skjønt?


#8

ingling sa for siden:

Jeg bruker også den fra L'Oreal som selges i dagligvarebutikker, synes det er den absolutt mest effektive til å fjerne vannfast maskara. Lett å få tak i og billig er finfint. :nemlig:


#9

Millen sa for siden:

De gangene jeg bruker Lancôme sin er det fordi jeg har fått det i gave, eller kjøpt på tax free (sist jeg var i utlandet var i fjor, AP det skjer ikke ofte).
Jeg bruker stort sett Cosmica til hudpleie også, jeg har ikke råd til å kjøpe kjempedyr hudpleie/sminke produkter.Max Factor maskara til 100 lappen på Normal feks.
Så nei, jeg kjøper ikke så dyre produkter.


#10

Niobe sa for siden:

Jeg har ikke forsøkt veldig mange forskjellige, men Lancome sin legger seg ikke som et lag utpå linsene mine. Det har jeg erfart at andre/billigere sminkefjernere gjør. I tillegg er den veldig effektiv, og jeg er så utålmodig. Og så bruker jeg mascara max en gang i uken, så en flaske med sminkefjerner varer i mange år.


#11

Nera sa for siden:

Jeg bruker ikke selv vanlig vannfast mascara, men sånn mascara som fjernes med varmt vann. Jeg bruker min vanlige ansiktsrens til å fjerne mascaraen, også, og det går helt strålende. Datteren bruker vanlig vannfast, og hun synes den fjerneren fra Nivea som består av to lag er den aller beste, og den er mindre oljete enn Lancome, og lukter mindre. 18 kroner på Normal sist jeg sjekket.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.