Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Fredag


#2

Pappalille sa for siden:

Buss for bane suger, men det hjalp da det åpnet til Bergkrystallen. Om ikke annet. Jaja. Fredag!


#3

Blondie sa for siden:

Straks på vei til jobb, der venter det eksamenstrekk. Jeg har allerede kommunisert med noen spente elever, så jeg skal nok være støtte og heiagjeng mest i dag.


#4

him sa for siden:

På jobb og kjenner det blir godt med fredag. Håper badetøyet jeg har bestilt kommer i morgen.


#5

Fersken sa for siden:

På vei til jobb og er allerede sur. Turbuss parkerte på busstoppet mitt og gjorde at rutebussen måtte stoppes annet sted. Jeg merker jeg ikke takler slike endringer uten varsel på morgener uten at jeg har fått kaffe så godt som før. :flau:


#6

Blå sa for siden:

Kort hjemmekontordag i dag og det er ganske deilig.

Jeg har tatt en liten ryddesjau i stuen sånn at det skal være hyggelig å sitte her og snart skal jeg lage meg litt mer kaffe.


#7

Blondie sa for siden:

Jeg skal til MR senere i dag, føles litt lite nyttig å reise en time for å få det unnagjort, men det er helt presset på sykehuset her. Alternativet var over et halvt års ventetid.


#8

Martis sa for siden:

Hjemmekontor i dag, har litt for mye på to do listen, og får ikke startet for jeg venter på noen andre. Veldig irriterende!

Hvor kan man se trekkdager i vgs? Eldste har ikke fått vite når en evt muntlig i samfunnsfag potensielt blir, og jeg mener at det må jo finnes en plan en eller annen plass. Eller?


#9

tink sa for siden:

God morgen! En hektisk uke nærmer seg finale. Det har gått " i likast laget" så langt, så krysser fingrene for at kvelden og helga blir like bra. Det er i hvert fall fint vær.

Krysser fingrer for eksamensungdom og badedraktlevering. :tvitvi:


#10

Tjorven sa for siden:

Jeg er på kontoret i dag, men har bare et moderat antall møter. Kanskje får jeg gjort noe av det som skal gjøres mellom slagene. For øyeblikket er det for mye å gjøre ... samtidig har jeg kolleger av meg som har enda mer, så jeg føler at jeg ikke kan klage.

At kollegene er er i hardere vær enn meg fordi jeg har vært flinkere til å tenke helhetlig og strukturere prosessene trenger jeg ikke fortelle dem akkurat nå ... men jeg kan kanskje få lov til å poengtere det her inne. :sparke:


#11

Blånn sa for siden:

God morgen! Jeg sitter vakt for 5 elever som har oppsamlingsheat i kartleggingsprøver. Kjenner det er godt det er fredag. Helgen blir travel med Korpsglede og marsjering i Oslo sentrum i morgen, og kretsstevne på søndag. Søndagen blir stas, da skal jeg og minsten spille på samme stevne for første gang og kanskje siste? Vi skal heldigvis spille marsjer jeg stort sett har kontroll på. :knegg:


#12

star sa for siden:

Her skal det leses/studeres.
Har laget pizzadeig, skavanker bad, hoppe i dusjen og så er jeg forhåpentligvis klar.


#13

Blånn sa for siden:

Tjorven: Klart det er lov til å være fornøyd med seg selv her inne! Bra jobba!


#14

Toffskij sa for siden:

Morn! Vi har sovet første natt i ny leilighet, og alt er MAYHEM! Hovedflyttelasset kommer først i dag, så akkurat nå har vi ingen møbler unntatt madrasser og piano(!), og serviset vårt begrenser seg til to kopper og en sveitserkniv. Det blir sikkert ikke mindre mayhem når de 130 kassene våre ankommer.

Leiligheten er fin, da!


#15

Toffskij sa for siden:

Vi har vinskap fullt av vin også. :nemlig:


#16

Dali sa for siden:

Morn. Begravelse for paps i dag. Lang dag, men han har bestilt og fått finvær til anledningen. Så det blir vel så fint som det kan.

Har for øvrig en høne å plukke med vgs, som har opptrådt veldig sært i denne anledningen, mtp fri. Er alle vgs like sær tro?


#17

Heilo sa for siden:

Kondolerer Dali!

Veldig kjedelig at vgs er kronglete ifht en slik anledning. Jeg ville blitt veldig overrasket om den skolen min eldste gikk på, og som yngste snart begynner på, hadde villet krangle en millimeter på fri til bestefars begravelse, men har heldigvis ikke måttet teste det ut så for alt jeg vet er det sånn? :vetikke:


#18

Maverick sa for siden:

Trenger man nå egentlig mer enn madrasser, vin og piano, Toffen?


#19

Toffskij sa for siden:

Vinglass! :leppe:


#20

Blå sa for siden:

:klemmer: Dali. Lykke til.


#21

Sol sa for siden:

Hyttekontor i dag. Som enn så lenge har blitt brukt til tur med hunden i sola og fyring i peisen. Sommervarmen har ikke akkurat kommet til fjellet. Jeg skal lade til de siste to skoleukene, gjøre de siste forberedelser til noen muntlig vurderinger og en periode med muntlig eksamner i fylket og alt det medfører.

Mattis; går han fortsatt på «min» skole - da kan jeg fortelle når vi har trekk. Om ikke vil jeg forvente at skolen har trekkdatoene i kalenderen på hjemmesiden sin.


#22

Martis sa for siden:

Sol: han går på Skedsmo på vg2, og de har ikke lagt ut noe mer en tidsrommet, ikke liste pr fag. Kos deg på hyttekontor!

Venter fortsatt på rapportene mine, begynner å lukte helgejobbing nå. :sukk:


#23

Sol sa for siden:

Nei, de har ikke lagt ut datoer i kalenderen sin, jeg ser det. Man publiserer ikke trekkdato pr fag, elevene må vente og se på de to aktuelle dagene. Ut fra de andre skolene i områder, vil jeg tro de har en trekkdato kommende uke, mandag, tirsdag eller onsdag, og så er den andre enten fredag kommende uke eller mandag eller tirsdag uken etter.


#24

Pøblis sa for siden:

Jeg har også hyttekontor og har vært pålogget siden 0730.
Har noen heftige deadlines. Håpet er at flittig g god jobbing nå, gir mindre armerog bein når ferien er slutt og det plutselig er både Arendalsuka og kommunevalg og Viktig Hendelse på jobb til høsten. :optimist:


#25

Kanina sa for siden:

Gratulerer med innflytning, Toffen! Og lykke til med alle eskene! Jeg husker siste året Hassel gikk Knask eller knep. Han var utkledd som flytteeske. Utrolig skummelt, for alle som har flyttet noen gang i sitt liv!

Dali: kondolerer igjen, og lykke til med hele dagen i dag. Jeg har aldri hørt om noen skole som har vært vrange på begravelse i skoletiden, det er helt uhørt.

Jeg har vært hos optiker i dag, og bestilt et lass med briller, føles det som. Så får vi se om progressive briller er tingen for meg, da.


#26

Skilpadda sa for siden:

God fredag! Håper Toffefamilien får vinglass i dag, sånn kan man jo ikke ha det. :dakars:

Jeg er fornøyd med at det fortsatt er veldig pent vær, men ikke like varmt lenger, for da er kontoret mer behagelig. Og så ser jeg frem til to cinematekbesøk i helgen. Troll i Eske er i gang igjen! :D


#27

Martis sa for siden:

Takk for tolking Sol. Det er eksamen mandag og tirsdag, så greit med evt muntlig kjapt etter det, de er ganske ferdig med skole i hodet nå virker det som. :knegg:

Vovsen og jeg har hatt pause i solen, det var veldig deilig!

Kondolerer Dali. :klemme:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.