Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Er det mulig?

#1

Millen sa for siden:

Vi skulle ta inn treet idag for å tine det, og pynte det imorgen. Hva gjør mannen? Jo, han sager f... meg omtrent treet av på midten for han "målte helt feil". :gaah: Treet ser nå helt kårny lavt og teit ut :mad: og jeg som hadde gledet meg til å pynte treet imorgen med Lille og alt.
:kjevle: :forbanna:

Og så er det sikkert mange som sier at dette ikke er så mye å ta på vei for, men jeg har stressa livet av meg for å ferdig en innsendingsoppgave og så skulle jeg begynne å jule. (Oppgaven er sendt inn da). Så derfor ble jeg skikkelig sur og er det fortsatt.


#2

Svanen sa for siden:

Målt feil.... Har en mann som "måler feil" innimellom og....
Nå er han ikke hjemme i jula, så i morgen når vi skal finne tre i skogen er det bare meg selv jeg kan skylde på.... (eller min bror som blir med oss...:nikker:)

Håper det ikke ser altfor fælt ut (blir sikkert bedre når det pyntes :trøste:)


#3

Myrsnipa sa for siden:

Unnskyld men..:knegg:

Kjøp et nytt et davel. I morgen tidlig.


#4

Nynne sa for siden:

Hm...høres ut som min klønete mann når det gjelder "handyman"-ting. Han kunne godt funnet på å gjøre det samme, fordi han er så opptatt av tallene og glemmer at det er noe som heter øyemål! :hehehe:
Håper det ser bedre ut når dere har pyntet det og du har kommet til deg selv igjen! ;) Skjønner VELDIG godt frustrasjonen din, den er meget kjent for meg!;)


#5

D'Arcy sa for siden:

Nå smilte jeg høyt. Beklager. Men jeg lover deg - dette er noe du kommer til å le høyt av etter en stund.


#6

safran sa for siden:

Dette er helt klart noe helten kunne ha gjort, så all sympati. :nemlig: Jeg måtte sende ham ut alene og kjøpe juletre, og det gikk selvfølgelig galt. Jeg tror de gav ham det styggeste treet.


#7

gullet sa for siden:

Pynt det, og trøst deg med at det er jeg som har hatt det styggeste juletreet ever.
Et skikkelig inne-i-hjørnet-tre, som var skjevt og pistrete i tillegg.
Fremdeles etter mer enn tjue år er det alltid noen som må nevne det når vi treffes til brunsj 1.juledag. Og det er mannfolka som sier at det var stygt:gråter:


#8

Estrella sa for siden:

:knegg: Sorry, måtte bare knegge litt. Men skjønner deg veldig godt. Kjøp nytt tre. :nemlig:


#9

Millen sa for siden:

Han har selv sagt at han skal kjøpe nytt imorgen, men hvem sto og sa da vi kjøpte treet "det er så dyrt" og han er ikke gnien. Er jo mest det at det bare var så innmari unødvendig, lurt å kappe av litt før du kapper av halve treet. :fortsatt surogirritert:



#11

Svanen sa for siden:

ala det treet på reklamen (for et eller annet, reklamen er så teit at jeg ikke husker det)?...


#12

Miss Norway sa for siden:

Vi var på koselig selvhogstarrangement og hugget treet selv. I mørket, med lommelykter på størrelse med synåler.

Så i år har vi ikke juletre, men julebusk. :himle:


#13

Millen sa for siden:

Idag har vi vært ute og kjøpt nytt tre, og han får ikke lov til å kutte noen ting uten meg tilstede idag nei. :)


#14

turi sa for siden:

Vugg sakte fra side til side, mens du i tankene sender gull,røkelse og myrra til Bjørn Eidsvåg for hans kloke ord "for han er bare en mann"! Gjenta sakte for deg selv, til du kjenner juleroen sige tilbake i kroppen, og kjenn att dette blir en morsom historie som du kan bruke i årene fremover!

God jul!! :klemmer:


#15

Maxine sa for siden:

Godt det ordna seg.

Hadde kverka mannen om hadde gjort det med årets tre, for det hentet jeg i går kveld, vabbet i hard snø med halvveis skare oppå, og det ble et blodslit for å få det helt hjem!


#16

D'Arcy sa for siden:

Beklager, men :skratte2: Jeg ser det bare for meg.

Jeg har en mann som er verre enn Griswald i Hjelp det er juleferie. Han hadde nok grått blod i denne tråden. Jeg derimot.....


#17

Kate sa for siden:

Unnskyld men :rofl:


#18

kie sa for siden:

Åh! Er det her vi forteller om Griswald-menn?

Min gjemmer julepynt og juletrelys på "et lurt sted" hvert år. Stedet varierer, det som ikke varierer er at han har hukommelse som en gullfisk. Vi finner det altså ikke igjen. Alt vi fant var en floke med gamle juletrelys. En kjempefloke.

Jeg testet at de virket, før jeg begynte på arbeidet med å løsne opp floken. Det gjorde de. Så ble jeg sittende i flere timer og vikle ut. Da jeg var ferdig og testet lysene igjen, virket de IKKE. :sur:

Og et eller annet sted ligger en eske full av juletrepynt og lysene vi kjøpte i fjor. Siden vi da også ikke fant igjen juletingene våre. Fordi mannen med hukommelse som en gullfisk hadde gjemt det på et lurt sted da også.

:gaah:


#19

Hyacinth sa for siden:

Ja, min også. Både helt og sympati, altså.

Mannen min har en tendens til å si at alt er "umulig", og selv om han alltid prøver så godt han kan (det skal han ha), så er alt "umulig". Jeg blir eitrende sint. I går hadde vi den sedvanlige juletrekrangelen. Han satte det i foten, det var skjevt, men det var selvsagt "umulig" å få det beint (fordi han hadde hatt vann i foten allerede). Umulig my ass. Jeg dyttet det litt, etter å ha bannet mye, og det BLE beint.


#20

safran sa for siden:

:fnise:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.