Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

E18 gjennom Oslo i morgentimene

#1

Røverdatter sa for siden:

Er det noen som kan hjelpe meg med å estimere kjøretid gjennom Oslo mot Gardermoen i morgentimene? Er det mye kø mellom 7 og 9?


#2

veobra sa for siden:

Køen vil være inn til sentrum eller inn til Oslo og kanskje inne i sentrum. Ut til Gardermoen er det normalt ikke kø på den tiden. Det kommer an å hvor du kommer fra?


#3

Røverdatter sa for siden:

Kommer sydfra på E18. Fra Vestfold.


#4

veobra sa for siden:

Køen er innover før du kommer til sentrum. Jeg er ikke godt nok kjemt til at jeg vet når den starter. Det er det sikkert noen andre her som er? Den andre veien vet jeg at det ikke vil være mye kø før 0730.


#5

Kaprifol sa for siden:

Det enkle svaret er ja. Det er mye kø vestfra inn til sentrum. Tidligere kollega startet vanligvis 7 på jobb, kjørte fra Lier. Prøv å passere Sinsenkrysset før 7 kanskje?


#6

Neket sa for siden:

Køen starter før sju. Ca ved Holmen i asker. Halv sju går som regel fint. Den løser seg opp ved Fornebu, usikker på hvordan det er inni tunellene. Fra neste uke skal de stenge masse filer under sentrum så da blir det verre. Fredager er det stort sett ikke kø.


#7

Pamina sa for siden:

Køen løser seg opp etter Lysaker. Fra Bygdøylokket og oppover vil det som regel ikke være noe problem - jeg kjører her hver morgen rundt 08.00. God tid til Lysaker, normal tid derfra og opp til Gardermoen.



#9

Røverdatter sa for siden:

Tror du 1 times margin er nok?

Jeg gidder ikke kjøre før 7. Møtet på Gardermoen starter kl 10, så jeg kjører heller i litt kø enn å komme 3 timer for tidlig.


#10

Pelen sa for siden:

Sinsenkrysset skal hun vel ikke passere eller mener du at ring 3 er best? Uansett ikke noe kø utover Gardermoen, kjører der hver dag jeg er på jobb (fra Riksen til Kløfta), aldri kø der om ikke ulykke.

Det er noen veiarbeider ved Bygdøylokket akkurat nå, men vet ikke hvor mye det påvirker.


#11

Wix sa for siden:

Jeg kjører fra Lier mot byen stadig vekk. Hvis jeg drar halv syv er jeg i Nydalen ca halv åtte tror jeg (med mindre jeg har passasjer i elbilen, da er jeg der rundt kvart over syv). Det kan fort ta 1,5-2 timer i kø om du kommer i 8-9 draget tenker jeg.


#12

meisje sa for siden:

Har du vurdert å parkere bilen i Asker og ta toget til Gardermoen? Som regel lite kø før Asker med mindre det er noe spesielt, og da er det lettere å beregne tiden, og du kan satse på å ta et tog i 9 svingen og fortsatt være fremme i god tid.


#13

Røverdatter sa for siden:

Jeg har vurdert tog, men stedet jeg skal til ligger for langt fra terminalen.


#14

Pøblis sa for siden:

Google maps pleier å ha rimelig koll på reisetider.


#15

veobra sa for siden:

De har ikke shuttelbuss? Hvis du skal på hotell, vel og merke. Vi var på et litt mer perifert hotell og jeg la merke til at de hadde busstransport.


#16

Pøblis sa for siden:

Google sier mellom 1t05 og 1t 40 fra Drammen til Gardermoen fredag morgen, og mellom 1.10 og 2 timer fra Drammen til gardermoen torsdag morgen. hvis du skal være på gardermoen 0945. Så hvis du er ved/I Drammen 0730, burde du rekke det etter googles worst case.


#17

Røverdatter sa for siden:

Takk, Pøblis! Og alle andre som har hjulpet! :takker:


#18

Inagh sa for siden:

For å si det slik skulle jeg, for en stund siden, være i Sandvika kl 9. Normalt sett bruker jeg max 20 minutter hjemmefra - jeg brukte 1 time 5 minutter. Det går som regel greit fram til Asker, og så er det full kork.


#19

Røverdatter sa for siden:

Fasiten ble at jeg kjørte hjemmefra 6.10, var i Drammen kl 7, sto i kø fra toppen av Lierbakkene til Vålerengatunnelen og var fremme på Gardermoen 9.36. :gal:


#20

Pøblis sa for siden:

Ja. Gøy med den trafikken der. :gal: Vi sto i kø sørover fra Høvik til avkjøringen til E134 i Drammen i ettermiddag.


#21

Røverdatter sa for siden:

Ja, jeg kjørte hjem i dag. Brukte bare 3 timer. :hehehe:


#22

veobra sa for siden:

I dag var det vel ekstre ille, hørte jeg på radioen. :sukk:


#23

Wix sa for siden:

Ja det var ekstra ille i går! Jeg brukte to timer fra Lier til Nydalen, og da hadde jeg dratt hjemmefra halv syv. Så du var uheldig med dagen! Men du rakk jo å være på Gardermoen kl 10 da.


#24

Røverdatter sa for siden:

Takket være denne tråden! :takker:


#25

Tjorven sa for siden:

I går var det visst full propp på grunn av NATO-toppmøtet, har jeg hørt rykter om. Eller det var kanskje på onsdag?


#26

Røverdatter sa for siden:

Det var onsdag. Jeg trodde det var terror pga bombebiler og andre skumle greier langs veien. :knegg:


#27

Neket sa for siden:

Proppen var pga forsinket veiarbeid. De plukket opp alle kjeglene midt i morgenrushet. Lurt.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.