Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kanskje det motsatte av grønne fingre?

#1

Dali sa for siden:

Case: mor har leid inn hjelp til å slå i "bakhagen". Dette er ikke en hage, men en bratt bakke med alt for langt gress/ugress. Hjelper samlet ikke sammen slåtten. Av ulike årsaker er det vanskelig å få ryddet bort dette for oss. Bør vi likevel prioritere å bruke noen timer på jobben før vi returnerer til Trøndelag i helga? Eventuelt, bør mor leie inn hjelperen en gang til? Vil slåttegresset gjøre det problematisk neste gang noen bryter seg på gresset i bakken?

Regner med fp har svaret på dette også, som det meste annet. :knegg:


#2

Floksa sa for siden:

Det kommer an på mange ting. Hvor langt det var, hvor lenge det er til det skal slås på nytt, om man er opptatt av estetikken og hva det ble slått med.
Er det feks slått med ljå/kantklipper og det var veldig langt OG man egentlig ønsker å ha pen plen bør det fjernes. Ble det slått med grasklipper og skal slås en gang eller to til i løpet av sommeren kan det lage trøbbel neste gang fordi det kan fylle grasklipperen. Men det kan også fort gå godt. Graset er god gjødsel, det gir gjemmesteder til insekter og om det får stå før det klippes gir det også pollen til insekter.


#3

Pelen sa for siden:

Floksa er jo den som kan dette best, men ut i fra hva jeg har lært meg så er jeg helt på hennes linje.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.