Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Enkel mat med kyllingfilet?

#1

Nera sa for siden:

Jeg har i oppdrag i morgen å servere hjemmelaget takeaway til tre trenere under datterens treningssamling. Jeg har sagt at jeg skal lage noe med kyllingfilet, men ellers er jeg temmelig blank. Maten må kunne puttes i engangsformer i aluminium og varmes opp i ettertid, og bør nok ikke være for grisete å frakte. Jeg mistenker også at det er greit om maten ikke er alt for fet/usunn. Så hva lager jeg?


#2

Millen sa for siden:

Pastasalat med kyllingfilet kuttet i biter og stekt. Ta oppi det du har/de liker.


#3

Señora sa for siden:

Wok med grønnsaker og woksaus, nudler oppi eller ved siden av.



#5

ingling sa for siden:

Må det være varmmat? Jeg lager (skal ha med på tur i morgen, faktisk) en god salat med quinoa, feta, ymse salatgreier, kylling og druer som er helt super lunsj, metter godt. Kan putte litt nøtter eller kjerner i og olje og sånt så den metter enda mer. Ellers er vel kylling, ris og grønnsaker veldig greit, evt. salat i egen beholder ved siden av.


#6

Nera sa for siden:

Jeg tror jeg til slutt har landet på noe à la denne retten, kylling med pesto og lun potetsalat.



Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.