Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Mandag


#2

007 sa for siden:

:gjesp:

Tre arbeidsuker igjen, så ferie. Tre arbeidsuker med haug på!
Jaja. Hepp hepp - opp på hesten med seg.


#3

Blå sa for siden:

:heia: 007.

Nå inspirerte du meg til å telle. 17 arbeidsdager igjen før sommerferie. :lykkelig: Og ganske mange ting som skal være ferdig før det. :eek:

Kort hjemmekontormorgen her. Storesøster er hjemme på besøk og det er hyggelig å ha litt morgen med henne. Men, så skal jeg komme meg på jobb etterhvert.


#4

Blondie sa for siden:

Kaffe og hjemmekontor fordi mye av lokalene brukes til eksamensforberedelser. Passer meg greit, det blir nok snart hagekontor. :myser ut:


#5

millact sa for siden:

Hjemmekontor før legetime. Nydelig vær ute, godt er det.


#6

star sa for siden:

Siste lesedag. Vurderte å trene i dag, men avstår. Formen er ikke den beste.


#7

Tjorven sa for siden:

Det er 4 uker til jeg starter ferie. Det er ALTFOR mye som skal gjøres i løpet av de 4 ukene, og nå fikk jeg helt noia.

På den positive siden - vi booket alle de siste detaljene av ferien i går. Jeg skal være tre uker på Kreta, og det skal bli helt vidunderlig. Vi bor i pappa sitt hus, og det er litt som å være "hjemme". Derfor holder vi ut så lenge.


#8

tink sa for siden:

På plass på kontoret etter ei nydelig helg med mange gode opplevelser. Når jeg endelig er klar til å brette opp ermene for nok ei arbeidsuke, så henger alle systemer... :gaah:


#9

star sa for siden:

Nå har jo jeg ufrivillig "ferie".
Vi har sommerstengt om 6 uker.


#10

Syrinx sa for siden:

Eg var bestemt på å stikke på stranda i dag, men kjenner at eg er usikker på om eg har det giret som trengs for å gå åleine.


#11

Albertine sa for siden:

Syrinx, ta med deg en bok og gå på stranda. Det kommer til å gjøre deg godt. :klemme:


#12

Fersken sa for siden:

Har endelig fått søkt om ferie, satser på at den blir innvilget.


#13

Skilpadda sa for siden:

God mandag! Har startet dagen med trening før jobb, fordi vi har bokklubb rett etter jobb; gitt det fantastiske været tror jeg bokklubben blir et sted med uteservering. :D

I går kveld var vi på Troll i Eske på Cinemateket for første gang siden før pandemien, og de viste den nye Wes Anderson-filmen, som vi allerede hadde kjøpt billetter til i neste uke. :humre:


#14

Divine sa for siden:

Åååh, Troll i eske! :elsker: Det er nok slutt på det for min del. Nå som det er utrolig vanskelig å parkere i Oslo sentrum, blir det rett og slett for vanskelig å få det til. Men det er trist å måtte innse det.


#15

Toffskij sa for siden:

Morn! Jeg er på plass på pendlerkontoret etter fire dager med ellevilt flyttestyr. Jeg kan for eksempel avsløre at det tar ca sju timer å montere en Malm-seng av den typen hvor man kan vippe opp madrassen for å oppbevare ting under. I hvert fall hvis man passer på å montere passelig mange deler opp ned og bak fram. :gal: Jeg hadde vel heller ikke helt tenkt å reise i varme svarte joggesko i dag morges, men det var nå de skoene jeg fant. :knegg:


#16

Syrinx sa for siden:

Det vart strandliv. Bading til og med. Og for å sleppe førti ulike høgtalarar, hyl og sjau, volleyballar i fri flyt og kva-har-du gjekk eg på naturiststranda. Luraste eg har gjort.


#17

Stompa sa for siden:

Heisann.

Jeg tok hjemmekontor fra etter lønsj, og jobber med å få unna dagens sensurkvote. Fikk opp muntligparti i morres, og da går de neste to dagene stort sett bort til veiledning og gjennomføring av eksamen.

Liker ikke helt at jeg er litt småsår i halsen og tror jeg brygger på noe. Absolutt ikke artig å være eksaminator for 7 eksamensnervøse 18-åringer hvis man ikke er i topp form. :nemlig:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.