Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Onsdag


#2

Blondie sa for siden:

Jeg har vært oppe en stund, men skal først nå kreke meg i dusjen. Jeg må kvinne meg opp litt, for jeg skal legge frem prosjektet mitt i dag. Jeg prøver å ha lave skuldre. :knegg:


#3

Eia sa for siden:

Lykke til, Blondie!

Her har det kommet noen ordre inn, så det er heldigvis noe å gjøre. Straks er det ut i produksjonen. I kveld blir det enten dugnadsjobbing på frivilligjobben eller teaterforestilling. :jupp: :teaterfestival i byen:


#4

Blå sa for siden:

Lykke til Blondie. :heia:

Jeg har kontordag, men skal også sitte som tillitsvalgt i noen intervjuer. Det er med en veldig dyktig personalleder, så jeg lytter og lærer.


#5

star sa for siden:

Lykke til, Blondie!

Skal være effektiv i dag. Ikke for egen del.


#6

tink sa for siden:

Tvitvi, Blondie! Husk det er du som er eksperten på ditt prosjekt! :tvitvi:

Er på kontoret og skal ha opplæring på nyansatt om noen timer. Best å være effektiv før det.


#7

Sissel sa for siden:

Lykke til Blondie. :)

Hjemmekontor her i dag. Jeg våknet med hodeverk, og kjenner at hele dagen er litt sånn blæh... Gleder meg til kollegaen min som jeg er vikar for kommer tilbake på mandag. Har egentlig nok med min egen jobb, så det har vært travle uker.


#8

Fintdethei! sa for siden:

Snørrete halsbetennelse-ungdom gikk på skolen, med fare for å bli trukket opp i muntlig i dag. Håper virkelig hun blir trukket opp i puljen neste uke i stedet.


#9

polarjenta sa for siden:

God morgen.

På plass på kontoret. Jeg skal snart dra og holde et innlegg/foredrag på et avdelingsledermøte(vi er heldigvis 2 som skal) Vi har gjort det en gang før for noen andre avdelingsledere, og da gikk det bra.


#10

Fintdethei! sa for siden:

Puh, ungen kommer i eksamenstrekket neste uke, da er det muligheter for å bli frisk! Livet smiler :glis:


#11

him sa for siden:

tvi-tvi, Blondie!

Jeg sitter og kjeder meg på jobb. Er avhengig av andre folk for å få gjort min jobb, så arbeidshverdagen min er noe "humpete" fra jobbe-jobbe-jobbe til å glane ut i lufta ... (Det er jo greit nok når man vet at det er sånn, men ... bittelitt kjedelig alikvel :sparke: )


#12

Syrinx sa for siden:

Eg held på å pakke saman i skuta, flyg heim om nokre timar. Har, som alltid, berre brukt 1/3 av bagasjen, så alt er som det skal vere her.


#13

annemede sa for siden:

Tvitvi Blondie!


#14

millact sa for siden:

Lykke til, Blondie!


#15

Stompa sa for siden:

Ferdig med muntlig eksamen! For en lykke! :lykkelig:


#16

Blondie sa for siden:

Det gikk fint, og nå har jeg vært på campus for siste gang. Rart! Nå er det bare å glemme dette litt før sensur i midten av juli.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.