Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva er det morsomme med Viggo Venn?

#1

Ine sa for siden:

Ut i fra dagsrevy-innslaget fikk jeg ikke med meg hva humoren hans går ut på..

Flere i samme bås? (Apropos fjell-pride)


#2

Karamell sa for siden:

Jeg har bare sett det med alle refleksvestene og det går vel på overraskelsesmomentet. At det aldri tar slutt. Jeg så det på TikTok for mange uker siden. Med sangen nettopp "One more time".


#3

-ea- sa for siden:

Så innslaget på lørdag og flirte godt, utrolig nok. Det er vel bare at det er barnslig, harmløs moro som man ikke trenger noen forkunnskaper for å le av. Når til og med programlederne i showet stilte opp med refleksvester! :hehehe:


#4

Karamell sa for siden:

Nå har jeg sett finalenummeret og jeg -tror- det funker pga historien med Simon Cowell, at han var den eneste som stemte nei i første runde, at Venn spiller på refleksvesttemaet en gang til (etter minesveiperrunden med Simon som skyter ned Viggo). Jeg er usikker om det ville funket under andre rammer. Jeg har sett at Viggo venn skal ha show på Latter sammen med flere andre og jeg aner ikke hva acten hans er der.


#5

Karamell sa for siden:

Kan nesten kalle det en moderne vri av Slapstick-humoren?


#6

Tallulah sa for siden:

Han er jo utdannet på klovneskole i Frankrike og gjør en ganske klassisk klovneopptreden. Også er han utrolig dyktig på timing. Det er mye «vanskeligere» med så enkel humor, egentlig.

Også er det jo gøy (for oss) med henvisninger til Neu scene, den mest avantgardiske stand up-scenen i Oslo.


#7

Che sa for siden:

Jeg synes han er super på timing.


#8

veobra sa for siden:

Jeg liker det. Timingen hans er god og jeg blir bare glad av å se ham.


#9

Madicken sa for siden:

Veldig "enkel" humor, da, men bra timing, og så er det noe med hans utrolig smittende tilstedeværelse.


#10

Propella sa for siden:

Man bør se den første auditionen først, så semi finalen og så finalen. Så det i går. Det er så enkelt og utrolig morsomt. Jeg liker sjeldent sånn men her lo jeg høyt mange ganger.


#11

Milfrid sa for siden:

Jeg forstår ikke konseptet (men synes sjelden klovner er morsomme). Jeg kan tenke meg det er lettere å bli revet med om man er tilstede og ikke bare ser det på en skjerm. Men at man blir litt glad av å se på ham, deg er jeg enig i.


#12

Millen sa for siden:

Takk for tips. :)


#13

Karamell sa for siden:

Ja, uten å ha sett den mest alle vestene så er jo det litt rart. Det er derfor jeg er usikker på om akkurat dette nummeret det funker utenfor dette konseptet. Men han kan jo ha mange ulike nummer da, det aner jeg jo ikke.


#14

Charlie sa for siden:

Han fikk mye kritikk for at det ikke var ordentlig «talent», men jeg er helt enig i at nummeret fungerer så godt nettopp fordi han har så godt grep om nummeret og bygger opp den spenningen før den utløses. Synes det fungerer utrolig godt - første gangen pga overraskelsesmomentet, og senere fordi man bare venter på det sekundet galskapen begynner. Jeg lo godt. Jeg tror ikke hvemsomhelst kunne gjentatt dette med samme resultat. Han har noe eget. Kall det gjerne talent.


#15

Milfrid sa for siden:

Selvfølgelig er han en verdig vinner. Han fikk flertallet av stemmene. At jeg ikke ler av sånn betyr komikkens at det ikke er bra. Idiotisk diskusjon og surmaga kritikk.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.