Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kjole til bryllup - ungdom

#1

løve70 sa for siden:

Vi skal i bryllup om et par uker og arvingen trenger en kjole. Hun har lett i fysiske butikker samt på nett (jeg har også lett på nett) uten å finne noe.
Hun er 19, liten, slank med forholdsvis store pupper og lange lemmer. Vil har noe som ikke er kjerring, men heller ikke vulgært. Ikke svart eller hvitt og ikke puffermer ;) Trenger ikke være stivpyntet, en fin sommekjole vil gjøre nytten.

Noen ideer? Enten på nett eller i fysisk butikk Stavanger/Sandnes.


#2

millact sa for siden:

Kan Floyd ha noe?


#3

Niobe sa for siden:

Har dere vært på Høst&Vår på Bryne?


#4

Millen sa for siden:

Den var min første tanke.
Only?


#5

løve70 sa for siden:

Fant ikke noe på nettsidene der :(


#6

løve70 sa for siden:

Nei, men mulig det er verdt forsøket :)


#7

løve70 sa for siden:

Der har hun også vært :(


#8

Tjorven sa for siden:

Hvis man har et stort brystparti, er det ofte ålreit med en omslagskjole som lager en slags v-hals. Da blir det ikke så "kjerring" heller. Og for tiden er det ganske godt utvalg av blomstrede omslagskjoler ute.

(Jeg innbiller meg at du har en litt annen kroppsfasong enn slik du beskriver datteren, uten at jeg har noe som helst belegg for det.)


#9

løve70 sa for siden:

:knegg: Ja, vi har helt forskjellige fasonger, det har du helt rett i. Derfor kan jeg ikke bare finne noe som hadde passet til meg (hun er liten og nett med lange, tynne armer og bein, jeg er høy og kraftig med korte, kraftige bein :knegg:). Det eneste vi har felles er lange armer og forholdsvis brede skuldre.


#10

Niobe sa for siden:

Det høres ut som hun har samme kroppsfasong som hun som designer Høst&Vår-klærne. :knegg: Jeg har litt liten byste i de kjolene. De har forresten flere kjoler i butikken enn på nettsiden.


#11

løve70 sa for siden:

Da tror jeg vi må en tur dit Takk for tips!



#13

Millen sa for siden:

Den var fin.


#14

løve70 sa for siden:

Ja, jeg syntes også det. Ville trodd hun syntes den var for lang, men heldigvis ikke.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.