Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Klær til dame 3xl?

#1

kamp sa for siden:

Jeg vet at det finnes noen her som bruker noen x i størrelsen sin men hvor finner du klærne dine?

En venn trenger fornye klærne sine men finner ikke så mye i nærbutikkene her (liten by, med mulighet for dra til større) evt Internett.

Trenger også ny bh uten spiler i tja ca 104f noe som hun også syns er vanskelig finne.

Hun har ikke noe spesiell egen stil men gjerne lott nøytrale klær, ikke knalske farger fulle av streker og rundinger :rolleyes: slik en butikk hadde i går :p


#2

veobra sa for siden:

Jeg tror det kan være en del på finne på Zizzi. De fører store størrelser og har et snitt og fasong tilpasset det. De begynner på 44, mener jeg å huske. Plaggene er laget for store størrelser, ikke kun tilpasning av det som skal passe alle.

Det er mye knalle farger, mønstre og også syntetiske stoffer på Zizzi. Men hvis man leter litt er det absolutt fine ting å finne der.


#3

Karamell sa for siden:

Jeg tror mange handler på nettet i tillegg til Zizzi? Noen av kjedebutikkene har også noen butikker med egne avdelinger der størrelsene går over XL (HM og Cappahl). Googlesøk sier meg at Lindex går opp til størrelse 54.


#4

polarjenta sa for siden:

Zhenzi har mye fint, om man googler så finner man det på nett. Zizzi som nevnt her har en del. Man kan også bestille fra Cellbells, de har store størrelser


#5

Fersken sa for siden:

HM legger ned avdelingene med store størrelser i fysiske butikker, der finner du noe bare på nett. :mumle:

3xl sier egentlig ikke så mye om størrelsen i butikker, det varierer veldig hvor stort det er i forhold resten av sortimentet i butikken.
Der jeg finner klær er på Zizzi, Lindex og Kappahl som fysiske butikker. Zalando, Ellos som nettbutikker og diverse kjøp og salg-grupper på facebook for store størrelser.


#6

Kirsebær sa for siden:

Vero Moda har egen avdeling med store størrelser på nett
Kappahl
Lindex
Cubus
Zizzi
Zalando
Bonprix
Ellos

.. Veldig mange nettbutikker har store størrelser selv om de ikke har det i fysiske butikker. :jupp:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.