Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Møre koteletter - hva gjør jeg med dem?

#1

Lille meg sa for siden:

Jeg reddet noen koteletter (med og uten bein og med og uten røyking) fra billig-disken. Etter 12 timers langtidssteiking er kjøttet ekstremt mørt. Men det er litt kjedelig. Spesielt siden mannen min i utgangspunktet ikke er så glad i "reint" kjøtt.

Hadde jeg vært flink til å lage mat, så kunne jeg sikkert bare laget en gryterett med dette, men jeg trenger oppskrift. Noen som har forslag på hvordan jeg kan lage en velsmakende rett av dette møre - men litt kjedelige - kjøttet?


#2

Benzo sa for siden:

Riv det fra hverandre, bland med f.eks. barbeque saus og server som pulled pork i pita eller tortillas.


#3

Lille meg sa for siden:

Rive fra hverandre er planen. :jupp: Men jeg tror dessverre at pulled pork fremdeles framstår som litt for mye "koteletter". Tror vi trenger å maskere smaken mer (og BBQ-saus er det ingen i familien som er spesielt glade i). Hvitløk syns vi alle er nam-nam, men det vil kanskje kræsje med kotelett-smak? Jeg fortalte kanskje ikke at vi er en familie med sære preferanser?

Det kunne kanskje blitt godt ved å blande med (rot?)grønnsaker, men jeg har ikke kunnskap om hva som skal til for at dette blir bra. :sukk:


#4

My sa for siden:

Jeg har brukt denne oppskriften og laget fajitas i ovnen, det var noe alle likte (inkludert han som ikke er så glad i koteletter). Serverte med lefser.


#5

Lille meg sa for siden:

Godt forslag, det med fajitas, My. Mulig det kan fungere.

Jeg har en del kjøttkraft etter stekingen, og kunne i utgangspunktet likt å bruke dette til å lage en eller annen form for gryterett. Noen som har oppskrift på et eller annet som kunne fungere?


#6

Floksa sa for siden:

Salt, pepper og hvitløk er nydelig på slike koteletter. Kjøp to poser fløtesaus og lag etter anvisning. Har kjøttet i sausen. Pling, ferdig middag.
Evt bland krafta med fløte eller jevning. Og pling, ferdig middag.


#7

Nextlife sa for siden:

Jeg er ikke glad i BBQ-smak, men bruker "tacosmakene" på f. eks pulled pork.
Det går fint an å legge revet kjøtt i en varmet salsa e., og fylle på med mais, paprika og andre typisk tacoting, også fylle det i lese, pitabrød o.l


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.