Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Noen som spiller HayDay?

#1

amo sa for siden:

Jeg er inne i den verden vi trenger bensin…og finner ikke ut hva gruppebestillinger er? Hvordan kan jeg innfri en slik leveranse?:o


#2

celebelen sa for siden:

En gruppebestilling er vel der flere må fullføre samme bestilling for at det f.eks. låses opp et dyr eller annen belønning.


#3

Floksa sa for siden:

Ja. Men jeg rører ikke dalen :flau:


#4

Myria sa for siden:

Ja, som celebelen sier er gruppebestillinger de hvor flere må fullføre for at den skal bli ferdig. De er enkle å finne for det stikker en snakkeboble med en høne i opp fra bygningen.


#5

amo sa for siden:

Å tusen takk. Da skjønner jeg.. :o


#6

Beckett sa for siden:

Samme her! :fnis:


#7

Martis sa for siden:

Jeg var heller ikke så glad i dalen, men man får de hvite utvidelsene i premie der, så nå samler jeg inn nok til å få alle de. Mer jobb. :knegg:


#8

Myria sa for siden:

Ja, man får byggetillatelser der og det alene er god nok grunn til å delta i dalen, men ellers får man ofte fine pyntegjenstander. (Liker å ha fin gård. :sparke:)


#9

amo sa for siden:

Dalen er jo gøy. :jupp:
Her spiller vi alle, og gjort i alle de år. Vi har egen messengergruppe når vi trenger hjelp eller kjøpe av hverandre. Artig nå når vi er spredt. Mellombror sender melding på familiegruppen om at han er på vei til Bergen, og mamma svarer at hun trenger plommesyltetøy. :knegg:
Nå har vi også en kjæreste inkludert. Nerdetete vi? Nope :o
(Og vi har timer på når vi har Tom, da er det innevær og fri. :knegg:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.