Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvilken fitbit vil jeg ha?

#1

Propella sa for siden:

Jeg trenger en ny fitbit. Per nå har jeg en charge 4. Ulempen er at det umulig å lese på klokka i solen/ute på dagtid. Vil jeg ha en charge 5, sense 2 eller versa 4? Hva er fordelen og ulempen med de tre modellene?


#2

Polyanna sa for siden:

Jeg tror ikke du vil ha den Malama har. :knegg:

(Ref gruffetråden)


#3

Lille meg sa for siden:

Ikke heelt det du spør om, men ...

Jeg hadde en Fitbit charge 3 hvor det neste var umulig å se på skjermen hvis det ikke var ganske mørkt rundt meg. Etter å ha googlet fant jeg ut at det var en innstilling ("Brightness") som jeg kun fant på klokka, og ikke i appen. Det hjalp bittelitt, men etter en stund gikk armbåndet i stykker. Jeg bestemte meg for å kjøpe en brukt Fitbit av samme type, siden det kostet omtrent like mye som et nytt armbånd.

Da oppdaget jeg til min overraskelse at den jeg kjøpte hadde ekstremt mye sterkere skjerm. Så hvis det kun er skjermen som plager deg - hva med å se om du finner en brukt en på finn?


#4

Isolde sa for siden:

Min fitbit slo seg av og nektet å være ned lenger for en uke siden. Etter over 10år med fitbit bytta jeg nå til Garmin. Driver fortsatt å blir kjent med den. Men for meg som er mest opptatt av søvn og helse virker den mye bedre
Fitbit er kjøpt opp av google og bygges ned


#5

Stompa sa for siden:

Jeg har en Versa 4 og er godt fornøyd med den, i hvert fall. Har ikke erfaring med de to andre du nevner.


#6

Anne C sa for siden:

Jeg har en Versa 2 som jeg har hatt i mange år nå. Den er jeg veldig fornøyd med.


#7

Propella sa for siden:

Jeg har en en 2 år gammel fitbit charge 4. Tryna ute med liten valp når den var ny og fikk et hakk i den i ene hjørnet. Den har fu gert helt fint frem til nå. Den har låst seg, gått i svart noen ganger. Batteriet har pluttømt seg i løpet av kort tid, typ gått fra 70 % batteri til tomt på et par timer. Tenker det er på tide å kjøpe ny. Kanskje jeg ikke burde ha fitbit i det hele tatt?


#8

Linella sa for siden:

Jeg har også Charge 4 nå, og sommerstid er det knapt mulig å se noe som helst på skjermen utendørs (og jeg har brightness stilt til normal, som er det sterkeste du får).
Det har vært det samme med tidligere Charge-modeller, og på min gamle Charge 4. Hvordan det er med andre og nyere modeller vet jeg ikke. Problemene med å se hva som står på skjermen er egentlig den eneste grunnen til at jeg vurderer å bytte til et annet merke neste gang jeg må bytte "klokke".


#9

Tjorven sa for siden:

Jeg også. Nå begynner remmen å bli litt slitt, men selve klokka fungerer som den skal.


#10

Høst sa for siden:

Jeg har også en versa som jeg er veldig fornøyd med. Til sammenligning har jeg også en apple watch, som jeg elsker utseendet, sømløsheten (iphone/ipad/mac kobling) og funksjonalitetene til, men batteritiden er en vits!! Versaen lader jeg annenhver/hver tredje dag, og den gjør alt det nødvendige i forhold til aktiviteter osv.


#11

Isolde sa for siden:

Jeg hadde sense og likte den godt. Hadde bestemt meg for ny sense, men gikk inn og leste litt og opplever at det er risiko for at det blir færre funksjoner og oppdateringer. Er allerede færre klokketyper.

Garmin har opp til 10 dager batterilevetid. Jeg kjøpte venu 2s


#12

Malama sa for siden:

Men Malama har aldri hatt en fitbit da, den jeg misliker (og TOK AV MEG på søndag, og der ligger den, dytt-kampanjen er over.) er en billig sak fra jula. Nerdis heter appen som jeg er faretruende nær å slette.

Jeg ønsker meg ny klokke da, og skal lese hele tråden, men tror jeg heller ønsker jeg den resten av familien har. Samsung galaxy et eller annet nummer (vi har tre av dem, de er nok ulike nummer. jeg og minstemor er eneste som ikke har) Ulempen er at da vil minstemor sikkert DEFINITIVT kreve å få hun også snart. Hun fikk vanlig klokke til jul, eller bursdag, de dagene går i et, husker ikke helt, men hun ble jo 7 og vil hun skal lære analog klokke først, hånden hennes er for liten til sånne store)


#13

Robyn sa for siden:

Jeg likte forsåvidt Versa 4, men ga opp hele Fitbit etter at de alltid konker etter et drøyt år. Har alltid fått ny på reklamasjon så null stress sånn sett men orket ikke mer.
Nå har jeg Garmin vivoactive og er veldig fornøyd. Hatt den i drøye to år nå uten problemer.


#14

Muskat sa for siden:

Jeg har hatt min Versa i over fire år, har aldri hatt problemer med klokke eller reim eller noe. Har vurdert å bytte til Apple Watch, men elsker batteritiden på Versaen, lader ca hver 6. dag, så enn så lenge beholder jeg den.


#15

Dragen sa for siden:

Har byttet fra Fitbit til Garmin, og er kjempefornøyd.


#16

Propella sa for siden:

Jeg vurderer en samsung watch 5. Er det er et bedre alternativ? Har samsung tlf.


#17

Malama sa for siden:

Det er samsung jeg også ønsker meg til bursdagen. Mye fordi resten av familien har. Også har jeg fått meg samsung telefon (og den finnes med lilla reim. Jeg har jo kjøpt lilla samsung telefon. Nemlig)


#18

Propella sa for siden:

Har lilla telefon jeg også. :ja:


#19

Malama sa for siden:

Kan du forstå selgeren som ville selge meg et svart skinn-lommebok deksel til min LILLA telefon da jeg hentet den ut?

(Jeg bestilte et på nett som er relativt gjennomsiktig med sommerfulgler på i lilla og blå, så da synes den lilla gjennom)

Så da synes jeg en samsung klokke med lilla reim ville passet meg ypperlig.


#20

Propella sa for siden:

Dårlig selger. :nemlig:

Jeg må bestemme meg for hvilken jeg vil ha nå. Regner med å kjøpe ny i dag.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.