Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tirsdag


#2

007 sa for siden:

Fem timer søvn er for lite! :gjesp:
Usikker på om det det stress rundt syk mor eller stress ang. muntlig eksamen som tar luven av meg, men jeg våknet i alle fall alt for tidlig. Nå har jeg drukket en kanne kaffe, kokt meg egg, dusjet, så da er det vel bare å få på seg litt klær og sminke og gå på jobb.
Trekking av oppgave for de håpefulle i dag, og så veiledning hele dagen.


#3

Kanina sa for siden:

Jeg har sovet dårlig jeg også. Blir hele tiden vekket av den urbane faunaen: reven, måker, en mygg(!), lastebiler på tomgang.
I dag skal jeg på to sommeravslutninger. Og så håper jeg at brillene mine kan hentes i en annen filial enn den brannskadde. Har et håp, gitt at de ikke hadde ankommet ennå da brannen brøt ut.


#4

Tjorven sa for siden:

Jeg har også sovet rundt 5 timer, men det pleier jeg normalt sett å være godt fornøyd med. Det er ikke så mye som jeg ønsker å sove, men for meg regnes det som en god natt.

Jeg er veldig spent på om jeg får trent den vanlige treninga mi i morgen på grunn av nevnte brann. Sats-senteret er stengt i dag, men håpet å få åpne i morgen (jeg tror egentlig ikke det). Men jeg er veldig klar over at det er for et ekstremt i-landsproblem å regne.


#5

Blondie sa for siden:

Dårlig søvn her også. For min del er det nok varmen og bekymringer jeg ikke får gjort så mye med.


#6

Blå sa for siden:

:klemmer: til alle som sover dårlig. Jeg har sovet godt og er sprudlende.

Kontorkontor med ett kort fysisk møte. Det lar seg høre


#7

star sa for siden:

Skal vaske overmadrassen og bake boller. Og hjelpe med siste innspurt eksamenslesing.


#8

Adrienne sa for siden:

Nok en som er rammet av søvnmangel. Jeg har blitt så bortskjemt siste året med god søvn, men av og til så vender kroppen tilbake til dårlige vaner og jeg blir jo helt ubrukelig av det. Hjemmekontor med få møter og få arbeidsoppgaver passer fint da.


#9

Syrinx sa for siden:

Har søvn, manglar stemme. Eller, manglar normal stemme. Forkjølelsen er inne i siste fase, mykje slim, hoste og det som følger med.


#10

Toffskij sa for siden:

Har sovet godt, men har fått vondt i den ene hofta. Håhåjaja, man begynner å bli gammel! Mistenker at dette er enda en idrettsskade pga. flytting – forrige gang vi flyttet, fikk jeg tennis- eller golfalbue i begge armer, denne gangen fikk jeg noe akilles-/hælgreier og nå altså et eller annet i hofta. Jeg er for gammel for dette! Knirk, knirk!


#11

him sa for siden:

Sitter på hjemmekontor og blomstrer. Fordelen med å være prosjektleder er at du har folk som jobber for deg. Ulempen med å være prosjektleder er at du har folk som jobber for deg :nemlig: Han jeg skal ha møte med kjører bil, så jeg sitter bare å venter på å bli ringt opp. Kommer meg ikke helt i gang med noe annet heller ...


#12

Hjertensfryd sa for siden:

Har sove godt dei timane eg sov, men denne dagen kan ta seg ein bolle.


#13

star sa for siden:

Satt på vask og deig er til heving.
Redd jeg skal starte på ørten prosjekter i dag og så kollapse slik at det blir mer kaos.


#14

tink sa for siden:

For en effektiv gjeng. Jeg roter rundt med den lange lista av oppgaver som har blitt skjøvet ut til etter innlevering.

Har sovet godt, men er litt stiv i knærne etter 1,5 time med respektfull venteståing i går ettermiddag.


#15

Blånn sa for siden:

Det rakna nesten fullstendig en periode på jobb (tror rektor og jeg var litt avet syn der vi freste oppgitt til hverandre). Men, i en en pose på et ekstremt rotete kontor dukket det opp et par sentrale fjernkontroller, hjelpsomme mennesker gjorde sånn at et møte kunne avholdes. Møtet var eksternt og jeg kunne sykle hjem tidlig. Har kjørt et par runder med poden og lagd middag.


#16

millact sa for siden:

Våknet av postbudet i natt! Men sovnet på et vis etterpå. Bestilt meg vifte, så det vil hjelpe.

Hatt DNV revisjon; gikk fint.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.