Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kattepass - forslag til pris?

#1

him sa for siden:

Er så heldig at jeg har fått ei til å bo hos oss noen dager for å passe kattene - men er litt usikker på pris? Har dere noen forslag til "døgnpris" (2 innekatter. Doskål må tømmes, de får mat tre ganger om dagen og vann en gang om dagen) Tenkte å slå opp pris på div. kattepensjonater, men myyyye enklere å spørre FP :humre:


#2

Timar sa for siden:

Den som passer må innom tre ganger om dagen? Det hørtes voldsomt ut?

Mener vi betaler 260 for kattepensjonat for en katt. Ville lagt meg omtrent der, kanskje, men det er veldig avhengig av hvor mye tid den som passer må bruke på å komme seg til kattene hvert besøk.


#3

Myria sa for siden:

Jeg ville rett og slett ha spurt ham/henne hva de forventer å få betalt. Her koster det vanligvis 3-500 per besøk for slike som kommer hjem til deg og tar seg av katten (litt billigere med kattepensjonat), men jeg synes jo det er annerledes når det er noen du kjenner som skal bo hos dere. Jeg hadde kanskje fylt kjøleskapet så de hadde det de trengte av mat og drikke og gitt en tusenlapp i tillegg hvis det bare er snakk om noen få dager?


#4

him sa for siden:

Vedkommene kan jo komme innom, men tror det er enklere å bare bo her. Har spurt (og skal spørre igjen), vedkomment har ikke noen spesielle tanker om pris. Men har notert meg forslaget ditt (det var det jeg selv tenkte i utgangspunktet, men ok å høre med andre - alltid greit å sjekke om man er sånn nogenlunde i vater :humre: )

#5

Timar sa for siden:

Gikk glipp av infoen om at vedkommende skal bo der. Da blir det mindre jobb. Samtidig som dette neppe er en tenåring siden den kan bo der alene. Så 500 kroner dagen?


#6

millact sa for siden:

En venninne skal betale kr 250/dag for hundepass.


#7

Retz sa for siden:

En bekjent tar 250 kr for tilsyn, fóring og dotømming til innekatt to ganger daglig. Bor selv like i nærheten. Hvis man må bo i huset blir vel prisen høyere. Med mindre man bor på et idyllisk feriested eller i en attraktiv storby.


#8

Galathea sa for siden:

Jeg syns også betaling avhenger av om det er en ulempe for personen å flytte ut av sin egen leilighet/legge om ferieplaner, eller om dette er et gode, at hun får låne en leilighet gratis og oppleve en ny by/feriested.


#9

Syrinx sa for siden:

Det kjem no litt an på relasjonen til personen også. I vår omgangskrins gjer vi slike vennetenester og så betalar vi kvarandre med vin/snop.


#10

Charlie sa for siden:

Det tenker jeg er fint hvis det er gjensidige tjenester og man stiller opp på samme måte tilbake. Dersom det er enveis synes jeg det er fint å betale. Ikke bare for betalingens del der og da, og fordi man gjør opp (som kan være fint for relasjonen også) men også fordi da er det lett å spørre en annen gang. :ja: Og håpe på et ja.


#11

Høns sa for siden:

Vi betaler 350 for kattepensjonat pr døgn for to katter. Tenker jeg ville brukt det som utgangspunkt og hørt hva vedkommende synes?


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.