Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Bortkjøring av piano

#1

Zulu sa for siden:

Er det noen som har erfaring med å få piano hentet og bortkjørt? Og ev. har noen tips om hvem som gjør sånt?


#2

Nenne sa for siden:

Jeg har erfaring med å få piano hentet og hjemkjørt. Det gjorde et flyttebyrå. Det er sikkert 10 år siden hvis ikke mer. Da kostet det 2500 kroner å flytte 40 km.


#3

frukt sa for siden:

Har aldri hatt piano, men jeg ville kontaktet et budfirma.


#4

Zulu sa for siden:

Jeg fikk et tilbud fra et budfirma på 4500, og det var litt stivere enn jeg hadde sett for meg. Har prøvd meg på gis bort på finn også, men der ligger det jo haugevis av pianoer.


#5

frukt sa for siden:

Det er jo mye jobb da, men mindre budfirmaer er ofte billigere. Og googler du "hente piano" finner du mange bedrifter som tar på seg sånt.


#6

Maverick sa for siden:

Flyttebyrå gjør jo slikt - men det koster heldigvis penger. Det er antagelig fire personer involvert i å flytte på pianoet, og disse fire skal ha lønn, og firmaet som fakturerer skal ha nok til forsikring og sosiale kostnader og muligens et snev avanse også - i tillegg til transportkostnaden.

4500,- er ikke veldig mye penger for alt det der.


#7

celebelen sa for siden:

Tror jeg betalte drøyt 3000 for snart fem år siden. Da var det et eget pianoflyttebyrå som hentet hos søster og leverte hos meg.


#8

Che sa for siden:

Om det er et piano som faktisk fungerer kan du jo prøve deg på å tilby deg å dele halve regningen på frakt f.eks?


#9

Zulu sa for siden:

Ja, det var en god idé!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.