Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hårdingser for Einstein-hår?

#1

Floksa sa for siden:

Jeg har håret i knute 99,8% av tiden. Men jeg har tynt og flagrer hår og betydelig med «ammehår» altså hår som ikke er langt nok til å sitte fast i knuten. Jeg får helt hetta av løst hår, også hestehale så knuten er kommer for å bli. Men finnes det noe morsomt man kan bruke for å holde floksehåret på plass?
Jeg ser nemlig tidvis ut som Einstein. Ikke det værste man kan oppleve, og jeg har skjønt at planlagt «shabby» er det nye in. Men lell er det greit å tidvis se ut som folk :knegg:


#2

Polyanna sa for siden:

Kan en sånn sikk-sakk-hårbøyle funke?

Ellers så sa frisøren min noe jeg ikke aner om stemmer, men ha mente at det at jeg var aktiv, med håret i stram hestehale, gjorde at jeg hele tiden "slet av" litt hår fremme i hårfestet, og dermed fikk "ammehår". Så nå prøver jeg å løsne håret litt i pannen før jeg løper med hestehale.


#3

My sa for siden:

Antar det er vektnedgangen som har ført til hårtap og påfølgende "ammehår". Hjelper det ikke med hårspray? Morsomt er det jo ikke da.


#4

Niobe sa for siden:

Jeg har stadig hår som vokser ut igjen etter gjentakende hårtap, og det står til alle kanter om det får lov. Frisøren min fant denne oljen til meg, og en liten dråpe i håndflatene, som jeg glatter ned håret med, fungerer langt bedre enn alt annet jeg har forsøkt. Jeg har stort sett håret i knute i nakken, og jeg bruker olje til å glatte ned de løse hårene etter at jeg har samlet resten. Så bare for å legge det ned. :knegg:

www.blivakker.no/product/3216797?utm_campaign=pmax_all_products&gclid=CjwKCAjw-b-kBhB-EiwA4fvKrOpX5T3Hnci9ZzldcZ5gyRtAp2guZ7MRLlt8G_rkU11o0ON1b4RUQRoCqEUQAvD_BwE


#5

tink sa for siden:

Jeg har gått for pannelugg og myk avrunding ved ansiktet. For anledninger der det ikke passer å rette på hår som er i veien er løsningen hestehale, hårspenner og spray eller andre produkter som holder.


#6

Floksa sa for siden:

Hårbøyle kan kanskje gjøre susen ja.
Det høres riktig ut. Jeg har det i stram knute alltid, også når jeg sover, så det nok være derfor det slites såpass.

Nei, det er kommet ut igjen, men det er riktig at det var ekstra ille etter det :lol:
Så ut som et lykketroll :rofl:

Ja olje kan jeg prøve, bruker det av og til og det blir jo roligere da.

Pannelugg kommer inn under løst hår :knegg:

Det gir jo «gøy på håret» mening!

[img]http://www.foreldreportalen.no/forum/attachment.php?attachmentid=67351&amp;d=1687180388[/img]


#7

tink sa for siden:

Kult bilde av ei kul dame! :hjerter:

Det hender jeg også bruker flere sånne små usynlige plaststrikk og deler opp øverste del av håret til to små haler (som musefletter, men rett over ørene) for å deretter samle det i klype/strikk avhengig av aktivitet og aktivitetsnivå.


#8

veobra sa for siden:

Kan hårbånd av noe slag duge? Det finnes strikker som kanskje mest av alt likner bh-stropper. Samme bredde.

Finnes bredere hårbånd med fine farger og mmønster også.


#9

Syrinx sa for siden:

Du er no gardakjerring, så eg tok det for gitt at du brukte skaut.

Nei. Mitt forslag, kun basert på eit forsøk på tenking, er som Niobe sa. Ein egna olje.



Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.