Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Torsdag


#2

Blånn sa for siden:

God morgen! Jeg er på banen på vei til jobb. Oppdaget akkurat at jeg har reist 15 minutter tidligere enn planlagt. :lol: Siste dag for elever og lærere i dag.


#3

Tjorven sa for siden:

Jeg har to barn som har sommerferie fra i dag. Selv kom jeg grytidlig på jobb i dag. Det var sommerfest for resten av kollegene mine i går, så jeg tror jeg får en rolig dag. Jeg var på vitnemålsutdeling for minstemann og gikk svært tidlig til sengs.

Mest av alt kjenner jeg på en stor takknemlighet i dag. Knerten ble sendt på en annen skole enn nærskolen, og det var nok av folk som mener at vi sendte ham "feil vei". Det var mange tanker som gikk gjennom hodet under seremonien i går. Det er jammen ikke så lett med integrering når vi bor så segregert. Men knerten har hatt tre FANTASTISKE år på ungdomsskolen, og jeg sitter med en skikkelig godfølelse. (Det samme sier jeg ikke om snuppas tre år på nærskolen/ungdomsskolen, for det var tre ordentlig kjipe år.)

Knerten får en stor overgang til høsten. Om hans kommende videregående ikke er helt blendahvit, så er det definitivt noe helt annet enn det han kommer fra.


#4

tink sa for siden:

God morgen! Nå har alle hjemme fått sommerferie. Så jeg kan stikke tidlig og rekke god tid og morgenprat med håndverkerne på jobb. Har blitt mye komme sent og gå tidlig de siste månedene, så det er greit å få jobbet inn litt +-tid igjen.


#5

Martis sa for siden:

Mine har hatt sommerferie i noen dager og i ettermiddag stikker minsten og jeg av til Sverige og midtsommarfeiering. Det blir hyggelig. Før det skal jeg få avsluttet noen oppgaver og vært en liten tur hos veterinæren for ormekur for den firbente slik at passet hans er klart for utenlandsreise.


#6

Syrinx sa for siden:

Tidleg oppe, må sykle til byen på behandling. Seinare i dag skal eg utover igjen, då er det sommarfest for dei innsatte i fengselet. Satsar på oppholdsvér og god stemning den timen.


#7

star sa for siden:

På rusletur under blå himmel. Legetime om en halvtime. Etterpå må jeg få rydda.


#8

Sissel sa for siden:

På hjemmekontor. Jobbe, jobbe, jobbe, mye å ta tak i som vanlig. Ser ut til å bli en fin dag i dag, delvis skyet og 16 grader nå.


#9

Blondie sa for siden:

Vi er godt inne i f, roen har senket seg litt. Jeg skal kjøre 15-åringen til jobb, det er vel dagens eneste plan. Skal nok gå tur også, men det har jeg ikke planlagt. :knegg:


#10

Sol sa for siden:

Som lærer i Viken er jeg nå godt inni ferien. Det er snart så man begynner å slappe av. Jeg har startet dagen med å gå igjennom resultatene på eksamen, det er første gang jeg har hatt elever oppe - så fersk er jeg. Nå skal jeg ta ferie og være stolt av elevene mine. Og barna mine, vi har fire barn som er ferdige på skole i år, tre på vgs og en på ungdomsskolen, det har vært litt av en vår.

Dagen i dag skal brukes til å feire sommer og endt skolegang med barn og mormor. En veldig hyggelig tradisjon.


#11

Fersken sa for siden:

Sommerfri i startgropa for ungene her også. Jeg har noen uker igjen til min ferie, men den er til gjengjeld 5 uker :glis:


#12

millact sa for siden:

Min vg2 elev har siste dag i dag, broren i 9. har siste dag i morgen. Jeg har en uke igjen på jobb før to uker ferie.


#13

Trixie sa for siden:

God morgen
Vi har tatt en tidlig f uke og nyter en uke på kypros.
Jobbe 2 uker før f.
Veldig varmt her, ungene har trekt inn i skyggen.
God dag til alle.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.