Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Søndag


#2

star sa for siden:

Ferdig løpt til kl.8 i dag også.
Har planer om å legge på laken på senga min dag. De som er på undermadrassene altså. Det er bare så pes for rommet er så lite. Og når jeg likevel må "ommøblere" så vasker jeg samtidig. Det blir treningsøkt nr.2.


#3

millact sa for siden:

Sitter ute på terrassen med en kaffekopp. Varmt og godt. Får besøk av en venninne senere.


#4

Timar sa for siden:

Balkong med kaffekopp her :hjerter:

Dette har vært en skikkelig deilig, rolig helg. Perfekt etter at det har vært skikkelig innspurt på alle fronter fram til fredag.

I dag blir det muligens en tur på stranda. Og mer kaffe på balkongen. :nemlig:


#5

Blondie sa for siden:

Vi er stadig ved kysten og dagene er langsomme. I går var det strand og motorsykkeltur, i dag er det familiebesøk. Ikke så verst. I morgen er det en sving hjemom for å vaske klær og bytte unger.


#6

Martis sa for siden:

Badedag hos lillebror i dag, greit å kunne kjøle seg ned når det er over 25 grader. Vovsen har dessverre ikke skjønt konseptet bading eller å holde seg inne i kulden, så det er litt slitsomt.


#7

Maverick sa for siden:

Kjære vene, det er jo søndag. Det husket jeg ikke før jeg sto utenfor låst butikkdør. Er ekstra stolt over hvor lang tid det tok før jeg skjønte det. :kry:


#8

Kanina sa for siden:

Jeg trodde også det var lørdag i dag! :knegg:


#9

Blondie sa for siden:

Jeg går helt i surr i dagene jeg også, men her er det turiståpen butikk. :knegg:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.