Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Fredag


#2

annemede sa for siden:

God morgen. :sprudle:


#3

celebelen sa for siden:

Kontorkontor, ser ut til å bli en stille dag mens vi venter på månedsskifte og rapportering.


#4

millact sa for siden:

Siste jobbedag før to uker ferie.


#5

Stompa sa for siden:

Morn. Snart siste innspurt med flyttinga til Frøkna, før vi reiser nordover i kveld. Hun begynner i sommerjobb på mandag.

Litt sjølskryt: i går bar vi en 1.20 rammemadrass opp 11 etasjer med trapper på Kringsjå, og det var lett som en plett både mtp kondisjon og styrke. Og da var det jeg som gikk nederst. :tøff:

PIVOT, var alt jeg tenkte på hele veien. :humre:


#6

Blånn sa for siden:

God morgen! Jeg avspaserer i dag. Vi kjørte til vestlandet i går etter jobb. Litt før 6.30 i dag overrasket vi eldste med bursdagssang da han kom ut av dusjen. Gøy! Nå skal vi være hos svigers en uke.


#7

polarjenta sa for siden:

God morgen. På plass på kontoret, sommeren er stort sett rolig, så ingen møter i dag. Jeg er ferdig 12.30 og da får jeg se om jeg går en tur på åpen stasjon, Orion skal takkes av i dag.


#8

Tjorven sa for siden:

Jeg er på kontoret og det er siste dag før f. Jeg har møtemaraton, og skal allikevel få gjort masse jobb som jeg må gjøre fra kontorplassen min. Så jeg tror det blir en lang dag, men jeg blir ferdig.

Jeg har lagt en veldig god vin på kjøl til i kveld. :D


#9

Blondie sa for siden:

Jeg er sur og stressa. Noen medstudenter har fått sensursvar, men hos meg er det stille. Det er lenge før fristen, så jeg har ingen grunn til å klage, egentlig. Det hadde bare vært så fint å få dette ut av verden.


#10

Sissel sa for siden:

På kontoret, noe som er en sjeldenhet på fredager. En uke igjen til ferie, jeg er i rute, så regner med at jeg blir ferdig med det jeg må gjøre før vi reiser.


#11

Kanina sa for siden:

Hold ut, Tjorven! Snaaart f!
Hold ut, Blondie! Snaaart sensur!
Studenten min får sensur senere i dag. Jeg er dødsspent!


#12

Toffskij sa for siden:

Siste dag før F her også. Todo-lista mi ligner ikke grisen, så det spørs hvordan dette skal gå. Jeg har liksom et forsett om å ikke ta med laptopen på ferie, men vi får se. :trasser:


#13

him sa for siden:

PIVOT Stompa? Jeg må Google :humre:

Har ferie, men prøver å få tak i sjefen (jeg må fakturere neste uke og må snakke med han først. Han har siste jobbing før F så sikkert greit å prøve å nå han i dag)


#14

Addison sa for siden:

Jeg er på kontoret, sammen med kun en kollega. Vi er ikke mange som jobber her til vanlig, men 10-12 som har fast kontor her burde vel kanskje tilsi flere, selv på en fredag. :knegg: I dag kommer yngste hjem fra korpstur og eldste hjem fra utveksling, det blir helt nydelig å ha alle "barna" samlet hjemme en stund. :elsker: Blir en sosial helg, i morgen 50-årslag for venninne, søndag The Boss på Voldsløkka. :hyper:


#15

star sa for siden:

Farlig med annet tidspkt for behandling enn vanlig. Bare flaks at jeg er her i tide.

Skulle ønske jeg var der, Polarjenta.


#16

Divine sa for siden:

him: Har du ikke sett Friends? :ler:


#17

Heilo sa for siden:

Mine to masterstudenter fikk begge B. Jeg er veldig glad og fornøyd og stolt på deres vegne.

Jeg har siste sykemeldingsdag i dag og deretter F i fire uker. Er på hytta og har akkurat slitt meg gjennom NTNU-uke 6, økt 4. :tøff:

I morgen starter årets eventyr - solotur til Oslo med elbil, telt og puddel. Veldig spent nå!


#18

Fersken sa for siden:

Noen MÅSJÆVLER holdt fest utenfor soveromsvinduet i natt. Herregud så de kan skrike. :gaah:

Litt senere skal jeg møte familien min i sentrum for å prøvesmake litt på det som tilbys under Gladmat. :nam:


#19

him sa for siden:

Divine: Har sett Friends, misset PIOVOT :humre:


#20

him sa for siden:

Så den nå! :lol:


#21

Eia sa for siden:

Ha-ha! Fikk en PIVOT-historie servert i går. Firmaet vi deler lokale med, bar en laang sofa opp en vinkeltrapp, mot 6. etasje. Med stor møye. (Jeg så for meg PIVOT der, ja :knegg: ) Da de kom til 5. etasje, oppdaget de at det var en heis der, med utgang til baksiden av bygget - som de fint kunne kjørt frem til. :duh:


#22

Heilo sa for siden:

Heis ja. Jeg bodde på Kringsjå som student og lurte litt på hvorfor dere måtte bruke trappa Srompa? Var det kun for treningseffekten?


#23

Syrinx sa for siden:

Eg skal ut og treffe ei venninne til lunsj i dag. Gler meg. Sjeldan vi sjåast sidan ho bur eit stykke unna.


#24

Stompa sa for siden:

Vi fikk ikke rammemadrassen inn i heisen. Frøkna skulle absolutt ha 1.20 og mente det ville gå, jeg tvilte. Jeg fikk rett. :nemlig: Men det var egentlig helt greit å bære opp når det bare var én tur. Litt trangt på avsatsene, men ikke sånn at det var et problem. :knegg:


#25

Heilo sa for siden:

Så rart - jeg hadde 1,20 rammemadrass da jeg bodde der. Men godt jobba med å bære den opp da! 13. etasje er høyt - jeg bodde i 3. :nostalgi:


#26

Divine sa for siden:

Alle har sine Friends-favoritter. Selv er jeg ikke såååå glad i PIVOT!. Jeg referer mer til Tarlet! Tartlet! Tartlet! :ler:


#27

tink sa for siden:

Fikk sjokoladebiter til lunsjen i dag. Er rimelig klar for fredagstaco og helg om kun få timer.


#28

Stompa sa for siden:

Den var så stiv (nyinnkjøpt) at vi ikke klarte å skvise den inn. Det var ikke mye om å gjøre, men vi ble fort enige om at det ville gå fortere å bære opp enn å leke to gode naboer i heisen. :knegg:


#29

Sissel sa for siden:

Er også rimelig klar for helg. Det har vært en uke med lite søvn, så jeg kollapser vel på sofaen i kveld med et glass rødvin.

Regn ute....


#30

Blondie sa for siden:

Ser ut til at det blir helga i stedet for at jeg får sensur. :mumle: God tid til å krisemaksimere, med andre ord.


#31

Kanina sa for siden:

Hurra!! Studenten min fikk A!! Åh, hen har jobbet så hardt og vært så bekymret. Nå kan jeg også endelig senke skuldrene!


#32

Kanina sa for siden:

Ånei, Blondie!! Skulle ønske vi kunne slippe jubelen løs for deg også!


#33

Syrinx sa for siden:

Kjedelig med sensur som lar vente på seg, Blondie.

(Eg tok eit heildigitalt studie for nokre år sidan. Sensurdato kom og gjekk, og då vi etterlyste sensur skulda dei på postgangen. Koko.)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.